SRBIJO, NEMA SPAVANJA - IGRA JOKIĆ! Nikola rastopio srca navijača pre meča sa Klivlendom

Autor:

Sport

31.03.2024

21:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konačno možemo pratiti meč i u Srbiji.

SRBIJO, NEMA SPAVANJA - IGRA JOKIĆ! Nikola rastopio srca navijača pre meča sa Klivlendom

Foto: Tanjug/AP

Košarkaši Denver Nagetsa konačno igraju meč u terminu u kom ga cela Srbija može pratiti. Od 21:30 na programu je novi duel tima iz Kolorada u NBA ligi protiv Klivlend Kavalirsa.

Nakon što je u prošlom kolu protiv Minesote Denver potpuno podbacio, ne uključujući i Nikolu Jokića, aktuelni šampion NBA lige traži povratak na pobedničke staze, pošto su prethodno poraženi i od Finiksa.

Prilikom zagrevanja, srpski centar uradio je nešto što je oduševilo sve navijače u "Bol Areni". Naime, jedna devojčica ga je zamolila za potpis na dresu, a Nikola je uradio mnogo više od toga.

Nakon što se potpisao na leđa na njenom dresu, Jokić je rešio da je čvrsto zagrli, a devojčica je uzvratila i nastao je snimak koji topi sva srca.

 

 

Pobeda je večeras moranje za Nagetse, ukoliko žele da završe na prvoj poziciji.

Sezona se bliži kraju, a situacija na tabeli pred plej-of je nikad napetija. Denver je imao priliku da napravi ključan korak ka prvom mestu Zapadne konferencije, pošto mu je Minesota disala za vratom, međutim, neuspehom protiv njih, Timbervulvsi mogu potvrditi prvu poziciju ukoliko pobede meč manje koji imaju u odnosu na Nagetse. Tu su i Tandersi koji imaju istu šansu...

Ostalo je još svega osam kola do kraja, a onda sledi ono pravo...

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading