DA LI OVO MENJA NEŠTO?! Zvezda Denvera bi VOLELA igrača Partizana u Koloradu!

Autor:

Sport

31.03.2024

10:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sigurno da mu laskaju ponude.

DA LI OVO MENJA NEŠTO?! Zvezda Denvera bi VOLELA igrača Partizana u Koloradu!

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić i Džamal Marej

Košarkaši Denver Nagetsa nalaze se u izvanrednom položaju samo nekoliko mečeva pred kraj regularnog dela sezone. Trenutno imaju 51. pobedu, treći su u Zapadnoj konferenciji i smatraju se jednim od glavnih favorita za osvajanje, to jest odbranu šampionskog prstena u NBA ligi. 

Deluje da ovom timu, koji predvodi Nikola Jokić, ništa ne može da fali. Ipak, druga zvezda tima ima jednu želju, a ona trenutno nastupa za Partizan. Naime, Džamal Mari bi je u izjavi za "Eurohoops" naglasio kako bi voleo da je Pi Džej Doužer trenutno zajedno sa njima u pohodu na tron američke lige. Njih dvojica su nastupali zajedno u Koloradu od 2019 do 2022. godine. 

- Ne pratim Evroligu, ali to je moj momak. Kontaktirao sam ga nekoliko puta, on se dobro snalazi tamo. Znam da je evropski način života malo drugačiji, ali on uživa. Voleo bih da ga imamo ovde, mnogo smo se zabavljali kada je bio ovde - dodao je.

Foto: Starsport

Pi Džej Doužer u dresu Partizana

Marej je imao još pohvalnih reči o trenutnom košarkašu Partizana iz Beograda, koji bi potencijalno mogao napustiti Evropu posle ove sezone.

- On ima igru, može da se prilagodi svima koji su sa njim na terenu. On je definitivno NBA igrač. Kada se oporavi, nemam sumnje - nastavio je.

Doužer u suštini igra promenljivu sezonu u Partizanu. Na momente je izgledao kao neko na koga bi Željko Obradović mogao najviše da se osloni, a onda bi samo nestao na nekoliko utakmica. Baš u skorije vreme, možemo videti njegove toplo-hladno nastupe na delu. Amerikanac je zadržao savršenu smirenost protiv Baskonije i pogodio krucijalni floute koji je doneo pobedu "parnom valjku", a oda je protiv Olimpijakosa uspeo da prokocka nekoliko važnih lopti kada su gosti iz Pireja uspešno pokušavali da preokrenu momentum. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading