LUKA SILNI: VELIKI JUBILEJ za SJAJNOG centra Zvezde Meridianbet!

Autor:

Sport

10.10.2023

16:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ušao je u odabrano društvo.

LUKA SILNI: VELIKI JUBILEJ  za SJAJNOG centra Zvezde Meridianbet!

Foto: FMP Meridian

Luka Mitrović

Košarkaški klub Crvena zvezda Meridianbet igra fenomenalno od početka sezone. Na premijeri u Evroligi savladan je Asvel rezultatom 94:73, a najvećom pobedom u prvom kolu izabranici Duška Ivanovića su na prvom mestu elitnog takmičenja.

Start u AdmiralBet ABA ligi je takođe fantastičan, a poslednja žrtva bila je Cedevita Olimpija, koje je iz Štark arene torpedovana u Ljubljanu sa 43 poena razlike 94:51.

Iako se tim značajno promenio u odnosu na prošlu sezonu, jedno ime je produžilo ugovor i osrtalo verno klubu koji voli, a to je Luka Mitrović - vojnik crveno-belih.

Pravi sportista, skroman, tih, nenametljiv, kupio je Luka srce svih delija, a njegov ostanak u klubu je jedno od najvećih pojačanja.

Koliko je Mitrović dao Crvenoj zvezdi Meridianbet, govori i jubilej koji je proslavio.

Naime, Mitrović je odigrao 400 utakmica za klub sa Malog Kalemegdana, a tek je peti igrač u istoriji kome je ovako nešto pošlo za rukom.

 

 

Posle Lazića, Dobrića, Nikolića i Bogosavljeva, Luka je peti na večnoj listi igrača sa najviše nastupa.

Luka je za Zvezdu Meridianbet odigrao 401. utakmicu, a postigao je 2.916 poena.

Podsetimo, Mitrović je nastupao za Crvenu zvezdu Meridianbet u periodu od 2012.-2017. godine, a u tom periodu je bio im kapiten tima. Nakon toga slede epizode u Brose Basketu, Mursiji, Manresi, Hapoeli iz Jerusalima, Budućnosti, da bi usledio  povratak u redove crveno-belih 2021. godine.

Luka je jedan od najbitnijih šrafova mašinerije Duška Ivanovića, a uz želje za dobrim zdravljem, ostaje da se nadamo da će to i ostati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading