DUŠKO IVANOVIĆ OPREZAN: "MAKSIMALNO protiv Cedevita Olimpije!"

Autor:

Sport

07.10.2023

15:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi ispit za lidera Evrolige.

DUŠKO IVANOVIĆ OPREZAN: "MAKSIMALNO protiv Cedevita Olimpije!"

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet će u nedelju od 19.45 u Beogradskoj areni dočekati Cedevita Olimpiju, u derbiju drugog kola AdmiralBet ABA lige.

Trener crveno-belih Duško Ivanović izneo je svoje viđenje pred predstojeći meč.

- Očekuje nas jedna vrlo iskusna ekipa prevođena odličnim trenerom. Cedevita Olimpija je opasan protivnik, igraće iz utakmice u utakmicu sve bolje, imali su dosta promena i potrebno je vreme da se uigraju, kao i mi. Potrebna nam puna koncentracija u ovom meču, visok intenzitet koji tražim od momaka i velika podrška sa tribina. Pozivam navijače da dođu i podrže nas jer je uz podršku što uvek kažem sve mnogo, mnogo lakše - rekao je Ivanović.

Republika

Foto: Starsport

Stefan Lazarević

 

Sličnog mišljenja je i košarkaš Zvezde Meridianbet Stefan Lazarević.

- Dobro smo počeli u oba takmičenja i želimo da nastavimo u istom ritmu, ali ćemo morati da odigramo jednu dobru utakmicu. Zato pozivam navijače da nam pruže podršku, u novom smo ambijentu kada je ABA liga u pitanju, ovo će nam biti prva utakmica u Areni u ABA ligi - rekao je krilni igrač crveno-belih.

 

Oba tima su novu sezonu u regionalnom takmičenju počela pobedama - Zvezda Meridianbet je u gostima slavila protiv Igokee, dok je Cedevita Olimpija na svom terenu bila bolja od Mege.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

https://www.youtube.com/watch?v=U9YWgwSvMf

Komentari (0)

Loading