"REPUBLIKA.RS" EKSKLUZIVNO SAZNAJE: Nakon Jaramaza, Partizan doveo i Ponitku!

Autor:

Sport

13.07.2023

10:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativac Poljske drugo pojačanje crno-belih.

"REPUBLIKA.RS" EKSKLUZIVNO SAZNAJE: Nakon Jaramaza, Partizan doveo i Ponitku!

Foto: Tanjug/AP

Mateuš Ponitka

Ognjen Jaramaz vratio se u Partizan i potpisao dvogodišnji ugovor. Reprezentativac Srbije u redove crno-belih stiže iz minhenskog Bajerna, a zadužiće dres sa brojem 10.

 

 

Željko Obradović će dobiti košarkaša koji dobro zna kako je igrati pred "grobarima", jer je dve i po sezone branio boje Partizan u trenerskom mandatu Andree Trinkijerija, koji ga je potom i odveo u Bajern. 

Ipak, tu nije kraj pojačanjima "parnog valjka". Kako ekskluzivno saznaje portal "Republika.rs" drugo pojačanje šampiona AdmiralBet ABA lige postao je Mateuš Ponitka! On je potpisao ugovor na godinu dana uz opciju produžetka na isto toliko.

Reprezentativac Poljske ima 29 godina, visok je 198 centimetara i najbolje se snalazi na poziciji krila, dok može da odgovori i zahtevima na "dvojci".

Karijeru je započeo u rodnoj Poljskoj, nakon toga je igrao za belgijski Ostende, a zatim i za Karšijaku, Gran Kanariju, Lokomotivu Kubanj, Zenit, odnosno Panatinaikos. Imao je 2022. godine i ugovor sa Ređo Emilijom, ali je italijanski klub napustio bez odigranog minuta.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading