SAMO NA PARE MISLE: Vimbldon ODBIO Novakov predlog!

Autor:

Sport

13.07.2023

09:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin je imao zahtev da mečevi na Centralnom terenu na Vimbldonu počinju samo sat i po vremena ranije, ali Englezi tvrde da je to neizvodljivo

SAMO NA PARE MISLE: Vimbldon ODBIO Novakov predlog!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Organizatori Vimbldona napravili su i ove godine propust sa rasporedom pošto su zbog kiše, mraka i takozvanog policijskog časa u Londonu imali veliki izazov, i pokazali da mu nisu dorasli. Videli smo da se prva runda Vimbldona završava tek četvrtog takmičarskog dana, kao i da Novak Đoković dva puta izlazi na teren sa uključenom štopericom, pošto je dobro znao da ne sme da igra duže od ponoći.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Srpski teniser je to poštovao, čak i nije dizao preveliku buku zbog neujednačenog tretmana, međutim imao je rešenje za to - mečevi na Centralnom terenu treba da počinju u 13 časova, a ne u 14.30. To je podržao i domaći teniser Endi Marej.

Kladionica Meridian vam poklanja 4.000 RSD BONUSA - pogledaj kompletnu ponudu za Vimbldon na sajtu meridianbet.rs i SASTAVI ŠAMPIONSKI TIKET!

Ipak, šrema pisanju engleskog "Dejli Mejla", čelnici Vimbldona su odmah odlučili da to neće biti usvojeno tokom ovogodišnjeg turnira, a vrlo brzo je odlučeno da neće ni tokom idućeg.

Razlog navodno leži u činjenici da o terminima mečeva odlučuje Javni servis "BBC". Vimbldon bi morao da plati veliku kompenzaciju ako bi mečevi počinjali sat i po vremena ranije. Naravno, zbog toga i ne pomišljaju da udovolje teniserima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading