DIVAC VERUJE U JOKIĆA: "Držimo mu palčeve, na dobrom je putu - na Mundobasketu je zdravlje najbitnije!"

Autor: Stefan Acevski

Sport

31.05.2023

15:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni NBA as je imao danas priliku da se druži sa decom u OŠ "20. oktobar".

Čuveni srpski košarkaš Vlade Divac, aktuelni reprezentivac Bogdan Bogdanović, američka košarkašica Taž Mekvilijams i košarkaš Ajzea Ostin, u društvu ambasadora SAD Kristofera Hila, posetili su danas školu "20. oktobar" na Novom Beogradu i družili se sa školarcima.

Događaj pod nazivom "Malim koracima do velikih zvezda" organizovali su ambasada SAD u Beogradu i Fondacija Ana i Vlade Divac, povodom obeležavanja jubileja 100 godina košarke u Srbiji.

Povodom organizacije ove manifestacije se oglasio i Divac, koji je uživao u druženju sa decom.

- Svi smo prezadovoljni pre svega, lepota je što smo se družili sa decom. što smo imali priliku da im podelimo naša iskustva što se tiče života, ali i sporta, vrlo uspešan dan što se tiče toga - istakao je legendarni NBA košarkaš.

Ističe da novije generacije mogu da nastave putem starijih naraštaja.

- Sto godina je dug period, ja pripadam nekoj srednjoj genaraciji, treba da se okrenemo starijima i da im se zahvalimo za sve što su uradli 60-ih i 70-ih godina, što su nam omoćgučili da promovišemo košarku. Nadam se da će nove generacije krenuti istim putem i doneti nove medalje.

Republika

Foto: Nemanja Pančić

Bogdan Bogdanović i Vlade Divac

Veruje u Nikolu Jokića i nada se da će obradovati naciju.

- Svi smo navijači Nikolini, gledao sam ga ove godine dva, tri puta, čak i u plej-ofu, tako da je na dobrom putu. Držimo mu palčeve, nadamo se da će obradovati prvo sebe, ali i nas.

Za kraj, nada se dobrom zdravlju naših igrača pred Mundobasket, a onda je svaki rezultat moguć.

- Mislim da imamo dobru ekipu, najbitnije je da budemo zdravi, a njihov kvalitet će odlučiti da nas opet obraduju, kao što su to radili i pre - zaključio je Divac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading