BOGDAN BOGDANOVIĆ SE VRAĆA U PARTIZAN! Srpski reprezentativac RAZGALIO grobare!

Autor: Stefan Acevski

Sport

31.05.2023

14:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bek Srbije je sigurno zagolicao maštu navijača crno-belih.

BOGDAN BOGDANOVIĆ SE VRAĆA U PARTIZAN! Srpski reprezentativac RAZGALIO grobare!

Foto: Starsport

U OŠ "20. oktobar" je održana jedna od akcija povodom obeležavanja 100 godina košarke  u Srbiji, u saradnji sa fondacijom "Vlade Divac", kao i sa ambasadom Sjedinjenih Američkih Država.

U prisustvu velikog broja učenika ove škole sa Novog Beograda, deci su se obratili između ostalog i Bogdan Bogdanović, koji trenutno nastupa za Atlanta Hokse, odnosno Vlade Divac, legendarni srpski košarkaš.

U jednom delu ovog okupljanja, učenici su imali priliku da proslavljenim asovima postave neka pitanja, a najviše ih je zanimalo gde će Bogdan nastaviti karijeru nakon Atlanta Hoksa. 

Bogdanović je uspeo da nekoliko puta vešto izbegne odgovor, dok na kraju jedan od učenika ove škole njemu nije postavio direktno pitanje.

- Bogdane, gde želiš da završiš igračku karijeru? - glasilo je pitanje ovog mališana, koje je izazvalo smeh svih priustnih.

Republika

Foto: Nemanja Pančić

Bogdan Bogdanović i Vlade Divac

Naš reprezentativac više nije imao kud.

- Želim da završim u Partizanu. Ali naravno, ne zavisi to samo od mene, već i od mog tela. Ne želim da se vratim, a da na terenu ne mogu da se pomerim - rekao je Bogdanović, što je izazvalo ogroman aplauz svih prisutnih.

Jasno je da bi svi želeli da legendu crno-belih ponovo vide u tom dresu, ali je takođe činjenica da do toga neće doći makar u naredne dve sezone, pošto Bogdanović ima važeći ugovor sa Atlanta Hoksima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading