JOKIĆ ILI JOVIĆ! Reprezentativac Srbije ne krije za kog Nikolu će NAVIJATI u NBA finalu!

Autor:

Sport

31.05.2023

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bogdan Bogdanović se po završetku sezone vratio u domovinu.

JOKIĆ ILI JOVIĆ! Reprezentativac Srbije ne krije za kog Nikolu će NAVIJATI u NBA finalu!

Foto: Tanjug/AP

Sportska javnost u Srbiji sa nestrpljenjem iščekuje početak finalne serije NBA plej-ofa, u kome će se za prsten boriti Denver Nagetsi i Majami Hit, odnosno, Nikola Jokić i njegov imenjak, nešto mlađi Jović. 

Lider ligaškog dela sezone je apsolutni favorit prema bukmejkerima da osvoji prvi šampionski prsten u istoriji, a zanimljivo viđenje dao je i srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović.

As Atlante vratio se u Srbiji odmah pošto su Hoksi završili NBA sezonu eliminacijom u prvoj rundi, od kasnijeg polufinaliste Bostona, koga je upravo Majami zaustavio na putu ka završnici.

Foto: Tanjug/AP

 

Nekadašnji as Partizana i Fenerbahčea je u školi 20. oktobar na Novom Beogradu bio gost u okviru događaja koji je organizovala fondacija Ane i Vlada Divca, a pred đacima je istakao i za koga će navijati u NBA finalu.

- Iskreno, ja navijam za starijeg Nikolu, ipak smo mi bliži prijatelji, igramo i u reprezentaciji, mislim da je dosta iskusniji, ali svakako želimo sve najbolje i mlađem Nikoli. Svakako ćemo imati jednog predstavnika Srbije koji će osvojiti titulu, što je mnogo značajno. Ali, navijamo za Denver - poručio je Bogdan Bogdanović.

Inače, Bogdan je već najavio da će igrati za Srbiju na Mundobasketu i stavio se selektoru Svetislavu Pešiću na raspolaganje čim je završio NBA sezonu sa Atlanta Hoksima, a i sada je đacima rekao da nema ništa lepše od igranja za reprezentaciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading