VELEOBRT! Najbolji igrač Mundijala MENJA KLUB - poznata sledeća destinacija!

Autor:

Sport

24.12.2022

10:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neočekivan epilog po završetku Mundijala.

VELEOBRT! Najbolji igrač Mundijala MENJA KLUB - poznata sledeća destinacija!

Foto: Tanjug/AP

Argentinci na dodeli trofeja

Fudbalska reprezentacija Argentine osvojila je nedavno završeno Svetsko prvenstvo u Kataru, pobedom u finalu protiv selekcije Francuske posle boljeg izvođenja penala.

Jedan od najzaslužnijih za ovu titulu "gaučosa" je Enco Fernandez, fudbaler Benfike, koji je na kraju osvojio i nagradu za najboljeg mladog igrača na Mundijalu, a sada će njegove dobre igre doći na naplatu.


Pari Sen Žermen, Liverpul i Mančester junajted ušli su u trku za momkom koji je već prerastao Benfiku, ali lisabonski klub neće prihvatiti nijednu ponudu manju od 120 miliona evra, koliko iznosi izlazna klauzula.

I izgleda da će uspeti u toj nameri jer je Junajted spremio novac kako bi dobio baš ono što mu fali u veznom redu. Poslaće 120 miliona na La Luž za Enca, javlja portugalski novinar Bruno Andrade.

 

Klub sa Old Traforda je prvi reagovao i čini se da će dobiti mladog asa ispred konkurencije iz Engleske, ali i njegovog saigrača iz reprezentacije Lionela Mesija koji je insistirao kod čelnika Pari Sen Žermena da krenu po Enca.


Međutim, sada će morati brzo da reaguju jer polako gube borbu za 21-godišnjeg momka iz San Martina.

Fernandesu se cena tokom Svetskog prvenstva uvećala za skoro četiri puta, što najbolje govori kako je tamo igrao.

Fernandez je u karijeri igrao za River Platu i Benfiku, a jednu godinu je proveo i na pozajmici u argentinskoj Defensi i Justiciji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading