NOVI SRAMAN POTEZ MARTINEZA: Argentinski golman ponovo PROVOCIRA i PSUJE - dobre odbrane PALE U ZABORAV!

Autor:

Sport

23.12.2022

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandal za skandalom u režiji Emilijana Martineza.

NOVI SRAMAN POTEZ MARTINEZA: Argentinski golman ponovo PROVOCIRA i PSUJE - dobre odbrane PALE U ZABORAV!

Foto: Tanjug/AP

Fudbalska reprezentacija Argentine osvojila je Svetsko prvenstvo u Kataru, pobedom nad Francuskom posle boljeg izvođenja penala.

Jedan od heroja velikog slavlja "gaučosa" bio je Emilijano Martinez, golman ove selekcije, ali i ekipe Aston Vile, koji je odbranio šut Kola Muanija u poslednjem minutu produžetka, a zatim je skinuo i penal Kingsliju Komanu, čime je južnoamerička selekcija stigla do prednosti, koju je sačuvala do kraja.

Posle promašenog šuta Komana, na red je došao Čuameni, koji je uspeo da promaši čitav gol. Viđenje te situacije dao je i argentinski golman.

- Kada sam odbranio prvi penal u finalu, znao sam da će sledeći momak biti veoma nervozan. Probao sam da mentalno utičem na njega, pričao sam s njim… I on je promašio gol, sve je sje*ao -  rekao je Martinez, najbolji golman Mundijala u Kataru.

Foto: Tanjug/AP

Emilijano Martinez i Leo Mesi

Na taj način nastavilo se sramno ponašanje Aston Vilinog golmana, koji je pre svega zgrozio čitav svet svojom reakcijom na dodeli nagrada posle finala Mundijala, kada se ovaj čuvar mreže poneo vrlo ružno.

Podsetimo, Argentinci su do titule došli posle poraza od Saudijske Arabije u prvom kolu grupe C, ali su zatim vezali šest pobeda, najbitniju svakako u nedeljnom finalu, pa su na taj način osvojili svoju treću "boginju" u istoriji, pošto su najbolji bili i 1978, odnosno 1986. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading