DA LI JE FRANCUSKA OŠTEĆENA? Oglasio se glavni arbitar VELIKOG FINALA i otvoreno pričao o svom suđenju!

Autor:

Sport

23.12.2022

16:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bura oko finala Mundijala se i dalje ne stišava.

DA LI JE FRANCUSKA OŠTEĆENA? Oglasio se glavni arbitar VELIKOG FINALA i otvoreno pričao o svom suđenju!

Foto: Tanjug/AP

Fudbalska reprezentacija Argentine savladala je Francusku u velikom finalu Svetskog prvenstva u Kataru posle boljeg izvođenja penala.

U centru pažnje tog meča se našao i Šimon Marčinjak, glavni arbitar finala, u kom smo videli čak tri penala, ali i nekoliko kontroverznih odluka. Sada je odlučio da se oglasi i kaže svoje mišljenje o duelu.

Najpre je prokomentarisao situaciju da su igrači Argentine bili u terenu kod Mesijevog trećeg gola.

- Francuzi nisu pomenili situaciju kada je Mbape dao jedan od golova u kojoj su sedmorica njihovih igrača bila na terenu. Kakav je uticaj na igru fudbalera koji na klupi za rezerve skaču ili ustaju? Samo pojedini mediji prave buku oko svega toga - rekao je Marčinjak.

Foto: Tanjug/AP

Kilijan Mbape je postigao tri gola u finalu

Dodao je Poljak da je uglavnom dobio pozitivne komentare za izdanje u finalu.

- Javili su mi se i moji prijatelji, arbitri iz Francuske, koji su mi slali poruke da je suđenje bilo odlično. Čestitalo mi je i mnogo fudbalera, ljudi iz fudbala. Mbape mi je rekao da smo sjajno sudili.

Marčinjak je pričao o Mbapeu i njegovom ponašanju nakon finala.

- Video sam ga kako drhti. On je verovatno bio najbolji igrač utakmice, ako to može da se kaže za nekog ko je izgubio. Video sam suze na njegovom licu. Pogledao me je i video da sam se rukovao sa Ljorisom. Otišao sam do njega i pozdravili smo jedan drugog. Čestitao sam mu na igri koju je prikazao, a i on nama na suđenju tokom finala. Mbape je veliki fudbaler - ispričao je Simon Marčinjak. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading