FUDBALERI ZVEZDE POTVRDILI DOLAZAK NA BARSU U ARENU: Radonja ne propušta košarku ni za živu glavu (VIDEO)

Autor:

Sport

14.10.2024

18:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I Kruniću se svideo prvi put u hali

FUDBALERI ZVEZDE POTVRDILI DOLAZAK NA BARSU U ARENU: Radonja ne propušta košarku ni za živu glavu (VIDEO)

Foto: tiktok/fkcrvenazvezda

Radonjić potvrdio dolazak u Arenu

Zvezdaši su posle pobede nad Baskonijom i najboljeg starta ikada u euforiji, a u želji da se pred punom Arenom dođe i do treće, a možda i četvrte pobede u Evroligi, u publici će protiv Barselone sledećeg petka biti i crveno-beli fudbaleri. Protiv španskog tima su košarkaše bodrili Nemanja Radonjić, Rade Krunić i Mirko Ivanić, a duel sa Kataloncima će uživo gledati celokupan tim Zvezde i to odmah posle meča sa niškim Radničkim na Marakani koji je na programu u petak od 16 časova.

Po završetku reprezentativne pauze crveno-beli nastavljaju borbu za titulu, a prvi izazov na tom putu su "Meraklije". Na zvaničnom klupskom sajtu crveno-beli su obavestili da će se odmah nakog tog duela uputiti ka Areni, a sada su to i neki prvotimci potvrdili.

@crvenazvezdafk Naši fudbaleri posle utakmice sa Radničkim na Marakani idu na košarkašku utakmicu Zvezde i Barselone, a vi? 🔴⚪️ @KK Crvena zvezda ♬ original sound - FK Crvena zvezda

Naime, crveno-beli su na zvaničnom Tiktok nalogu objavili video u kom su kapiten Uroš Spajić, Nemanja Radonjić, Vujadin Savić i Rade Krunić potvrdili jasno i glasno da se ne dvoume kada je u pitanju dolazak na košarku.

Idem, normalno. Uvek idem, na svaku - rekao je Radonjić koji je najkonstantniji kada su u pitanju dolasci na mečeve Zvezdinih košarkaša. A izgleda se atmosfera u Areni svidela i Radetu Kruniću koji je prvi put gledao Sferopulosov tim prošle nedelje protiv Baskonije, pošto je jasno poručio: "Naravno da da".

Fudbaleri će morati brzo da se istuširaju posle završetka duela, pošto meč Zvezde i Barselone počinje u 20 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading