PETAK JE DAN ZA SVE ZVEZDAŠE: Uz fudbalere sa Marakane pravac u Arenu

Autor:

Sport

10.10.2024

16:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spektakl u najavi

PETAK JE DAN ZA SVE ZVEZDAŠE: Uz fudbalere sa Marakane pravac u Arenu

Foto: Starsport

Zvezdaši su posle sinoćne pobede nad Baskonijom u euforiji, a u želji da se pred punom Arenom dođe i do treće ili četvrte pobede u Evroligi, u publici će protiv Barselone sledećeg petka biti i crveno-beli fudbaleri. Sinoć su košarkaše bodrili Nemanja Radonjić, Rade Krunić i Mirko Ivanić, a duel sa Kataloncima će uživo gledati celokupan tim Zvezde i to odmah posle meča sa niškim Radničkim na Marakani.

Po završetku reprezentativne pauze crveno-beli nastavljaju borbu za titulu, a prvi izazov na tom putu su "Meraklije". Na zvaničnom klupskom sajtu crveno-beli su obavestili da će se odmah po završetku tog duela uputiti ka Areni.

- Utakmica 12. kola Superlige Srbije je na programu 18. oktobra od 16 časova, a verujemo da će se navijači našeg kluba uželeti klupskog fudbala tokom oktobarskog reprezentativnog ciklusa i da će u velikom broju biti uz naš tim.

Republika

Foto: Starsport

Krunić i Radonjić u Areni

Ipak, tu se zvezdaški dan ne završava. Nakon fudbalera u domaćem prvenstvu na teren će izaći i crveno-beli košarkaši, koji će odmeriti snage sa Barselonom od 20 časova. 

Često su upravo izabranici Vladana Milojevića verni navijači na mečevima KK Crvena zvezda, pa će tako nakon odigrane utakmice u 12. rundi domaćeg prvenstva, naši prvotimci bodriti saigrače iz sportskog društva.

Zvezdaški dan je i sjajna šansa za sve navijače Crvene zvezde da po povoljnim cenama obezbede artikle iz klupskih prodavnica i da se na pravi način opreme za nastavak sezone, te brojne utakmice koje su pred našim fudbalerima i košarkašima na domaćoj i evropskoj sceni - piše na sajtu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading