MITROVIĆ NEMA MILOSTI: Srpski reprezentativac nastavio da rešeta mreže! (VIDEO)

Autor:

Sport

05.10.2024

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mitrović je neprikosnoven na Bliskom Istoku.

MITROVIĆ NEMA MILOSTI: Srpski reprezentativac nastavio da rešeta mreže! (VIDEO)

Foto: Printscreem

Srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović i dalje blista u dresu Al Hilala, nastavljajući svoju golgetersku seriju i u saudijskoj Pro ligi. U večerašnjem meču protiv Al Ahlija, Mitrović je postigao još jedan pogodak za svoj tim, podižući svoj golgeterski saldo na čak devet golova ove sezone. Ovo ga čini neprikosnovenim u ligi, ispred igrača poput Karima Benzeme sa sedam i Kristijana Ronalda sa pet postignutih golova.

Mitrović će već u ponedeljak biti u Beogradu na prozivci selektora Dragana Stojkovića Piksija, pred dve nove utakmice u Ligi nacija. Srbija će 12. oktobra dočekati Švajcarsku u Leskovcu, a tri dana kasnije gostovati Španiji u Kordobi. Očekuje se da će Mitrović sa velikim samopouzdanjem pristupiti ovim mečevima, donoseći svoju sjajnu formu iz klupskog fudbala u nacionalni tim.

Nakon što mu je krajem prvog poluvremena utakmice protiv Al Ahlija poništen gol zbog ofsajda, Mitrović je početkom drugog dela meča uspeo da se sjajno pozicionira i glavom pogodi sam ćošak gola, izjednačavajući rezultat na 1:1. Ovo je još jedan primer njegove izuzetne golgeterske sposobnosti, koja će biti od velikog značaja za reprezentaciju u nadolazećim mečevima.

Mitrovićeva uloga u Al Hilalu je od izuzetnog značaja, budući da se pokazao kao ključni igrač i vođa tima. Njegova sposobnost da se efikasno pozicionira u šesnaestercu i postiže golove glavom, čini ga izuzetno opasnim protivnikom za svaki odbrambeni blok. Njegova golgeterska forma će biti od suštinskog značaja kako za Al Hilal tako i za reprezentaciju Srbije u predstojećim izazovima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading