IBRAHIMOVIĆ ISKEŠIRAO 800.000 EVRA ZA ROĐENDANSKI POKLON: Evo za koga i šta je kupio

Autor:

Sport

03.10.2024

17:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šveđanin ne prestaje da šokira svojim ekstravagantnim potezima.

IBRAHIMOVIĆ ISKEŠIRAO 800.000 EVRA ZA ROĐENDANSKI POKLON: Evo za koga i šta je kupio

Foto: www.profimedia.rs

Zlatan Ibrahimović živi punim plućima. Tako je bilo dok je igrao fudbal na visokom nivou, a tako je i sada kada je zasluženoj fudbalskoj penziji. Ono što se nije promenilo je njegovo poimanje novca i ekstravagantni potezi koje povlači. Tako je sada rešio da iskešira čak 800.000 evra za rođendanski poklon za sebi najdražu osobu - sebe!

Naime, Ibra je danas napunio 43 godine i rešio je da se počasti. I to novim luksuznim automobilom, Ferari SF90 XX Stradale Spajderom, čija vrednost iznosi neverovatnih 800.000 evra. Zlatan Ibrahimović već godinama uživa u kolekcioniranju luksuznih automobila, a sa ovim najnovijim dodatkom u svojoj garaži, očigledno je da njegova strast prema brzim i ekskluzivnim vozilima ne jenjava. Do sada je posedovao nekoliko impresivnih automobila, ali ovaj Ferari definitivno privlači pažnju svojim futurističkim dizajnom i vrhunskim performansama.


U svom prepoznatljivom stilu, Zlatan je na društvenim mrežama napisao rođendansku čestitku samom sebi, uz sliku svog novog automobila. Sa porukom "Srećan rođendan Zlatanu".

 

 

Iako je završio svoju fudbalsku karijeru, Zlatan Ibrahimović i dalje ostaje u centru pažnje javnosti svojim poslovnim poduhvatima, ali i ličnim životom. Njegova harizma i neprikosnoveni status fudbalske ikone i dalje ostavljaju traga, a svaki njegov potez izaziva veliku pažnju javnosti. Zlatan Ibrahimović je još jednom dokazao da je majstor i na terenu i van njega, te da njegov uticaj i dalje ostaje snažan, kako u fudbalskom svetu, tako i u sferi luksuza i glamura.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading