CEO SVET JE U ŠOKU, KAKAV MAHER! Mladi fudbaler dao je jedan od najspektakularnijih golova u Ligi Evrope! (VIDEO)

Autor:

Sport

26.09.2024

09:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

A tek ima 18 godina...

CEO SVET JE U ŠOKU, KAKAV MAHER! Mladi fudbaler dao je jedan od najspektakularnijih golova u Ligi Evrope! (VIDEO)

Foto: Printscreen/X/@footballontnt

Mladi nemački fudbaler Maks Merštet ostvario je impresivan debi u dresu Hofenhajma postigavši gol koji je zapanjio fudbalski svet. Gol postignut u 89. minutu meča protiv Midtjilanda u okviru 1. kola Lige Evrope bio je majstorski potez osamnaestogodišnjeg rezerviste koji je doneo izjednačenje svom timu.

Iako je ova sezona tek počela, Merštet je već pokazao svoj talenat, upisavši četiri zvanična nastupa u seniorskom timu, od kojih je svaki bio važan korak u njegovoj fudbalskoj karijeri.

Sa samo četiri zvanična nastupa u seniorskom timu, od kojih su dva bila u Bundesligi, Merštet je pokazao svoju sposobnost da se prilagodi različitim situacijama na terenu. Ulazeći u igru u dubokoj nadoknadi vremena, mladi fudbaler je brzo stekao poverenje trenera i pokazao svoj potencijal.

Njegovo iskustvo u drugom timu Hofenhajma takođe je doprinelo njegovom razvoju kao igrača, ali gol protiv Midtjilanda jasno pokazuje da je spreman za velike izazove.

Iako je tek na početku svoje seniorske karijere, Maks Merštet već je privukao pažnju fudbalske javnosti svojim impresivnim golom u Ligi Evrope. Njegov brz uspon i sposobnost da se istakne na velikim međunarodnim takmičenjima obećavaju svetlu budućnost za ovog talentovanog fudbalera. Nema sumnje da će ljubitelji fudbala širom sveta sa nestrpljenjem pratiti njegov dalji razvoj i uspehe na terenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading