PARTIZAN IMA NOVOG TRENERA: Povratak bivšeg asa u voljeni klub

Autor:

Sport

26.09.2024

12:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Promene se dešavaju na svim nivoima.

PARTIZAN IMA NOVOG TRENERA: Povratak bivšeg asa u voljeni klub

Foto: Starsport

Stadion u Humskoj ulici

Posle teškog poraza od Crvene zvezde sa 4:0, u Partizanu su krenule velike promene. Odlaskom direktora Omladinske škole Vanje Radinovića i trenera Aleksandra Stanojevića, klub je najavio dalje transformacije. Najnovija vest je da će Nenad Marinković preuzeti vođenje Omladinske škole, a u će tome imati podršku Miralema Sulejmanija, šefa skauting službe Partizana.

Nenad Neša Marinković vraća se u Partizan kako bi preuzeo ključnu ulogu u Omladinskoj školi. Marinković je svoju fudbalsku karijeru gradio u različitim klubovima kako u Srbiji, gde je igrao za Voždovac, Mladost, Rad, Mačvu i Teleoptik, tako i u inostranstvu, uključujući Grčku, Izrael, Švajcarsku, Kinu i Makedoniju.

Foto: Starsport

Nenad Neša Marinković

Marinković će raditi u tandemu sa Miralemom Sulejmanijem, koji je nedavno preuzeo ulogu šefa skauting službe Partizana. Ovo partnerstvo obećava da će Omladinska škola biti u sigurnim rukama, uz kombinaciju iskustva i stručnosti ova dva fudbalska stručnjaka.


Iako je prvi izbor uprave kluba bio Marko Lomić, nedostatak potrebne licence i Lomićeva želja da preuzme drugu ulogu, doveli su do promene planova. Zbog toga se očekuje da će Marinković preuzeti ključnu ulogu u Omladinskoj školi, donoseći sa sobom bogato iskustvo i znanje iz svog fudbalskog puta.

Uprava kluba je jasno pokazala da su promene neophodne kako bi se ponovo uspostavila stabilnost i uspeh u Partizanu. S obzirom na Marinkovićevu duboku povezanost sa klubom i njegovu raznovrsnu karijeru, očekuje se da će doneti nove ideje i energiju u Omladinsku školu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading