PREMINUO JOŠ JEDAN NAVIJAČ PARTIZANA: Grobari se opraštaju od svog druga

Autor:

Sport

18.09.2024

10:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U navijačkoj grupi su ga dobro znali po nadimku.

PREMINUO JOŠ JEDAN NAVIJAČ PARTIZANA: Grobari se opraštaju od svog druga

Foto: Starsport

Vođa jedne od Partizanih navijačkih grupa poginuo je nedavno u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila prošlog četvrtka u prepodnevnim časovima na Autoputu Beograd - Niš na Begaljičkom brdu. Čime je ova vest dospela na samu tribinu zavladao je muk, a u javnosti se pojavila informacija da je nastradao Boban V. (51).

- Boban je juče popodne poginuo. Bio je u grupi Alkatraz. Prvobitno je bio u grupi Čuvari časti - napisao je jedan od korisnika društvene mreže X, a usledile su poruke saučešća.

U međuvremenu, nekoliko dana kasnije, tribinu u Humskoj je napustio još jedan viđeniji grobar. Naime, kako se može videti po porukama i čituljama u novinama, preminuo je Jovan Bogdanov, poznatiji na tribini po nadimku Jole.

- Poslednji pozdrav brat. Jovan Bogdanov Jole - stoji u čitulji u novinama koju potpisuje navijačka grupa "South guard".

Republika

Foto: printskrin

 

Podsetimo, kada je u pitanju nesreća u kojoj je stradao Boban V, prvi rezultati istrage govore, vozač je izgubio kontrolu nad autom i sleteo sa puta, međutim zvanični detalji o samoj saobraćajnoj nesreći i uzroku koji ju je prouzrokovao za sada nisu dostupni javnosti. Ipak, ovakvi tragični događaji podsećaju na važnost bezbednosti u saobraćaju i neophodnost poštovanja propisa radi sprečavanja sličnih incidenata.

Po nalogu tužilaštva, telo stradalog je odmah poslato na obdukciju kako bi se utvrdile tačne okolnosti i uzrok nesreće. Očekuje se da će rezultati obdukcije pružiti više informacija o ovom tragičnom događaju.

Nesreće poput ove duboko potresaju zajednicu i podsećaju nas na krhkost ljudskog života. Nadamo se da će istraga pružiti odgovore o uzrocima ove saobraćajne nesreće i da će se preduzeti mere kako bi se slični događaji ubuduće sprečili. Ovaj događaj takođe ističe važnost pažljive vožnje i poštovanja saobraćajnih propisa kao ključnih faktora u očuvanju bezbednosti svih učesnika u saobraćaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading