PONOĆNO OGLAŠAVANJE: Bavarci ih vratili na fabrička podešavanja - evo šta je Dinamo objavio na društvenim mrežama nakon devet primljenih komada!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

18.09.2024

06:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bruka koja će večito ostati upisana u fudbalskim analima.

PONOĆNO OGLAŠAVANJE: Bavarci ih vratili na fabrička podešavanja - evo šta je Dinamo objavio na društvenim mrežama nakon devet primljenih komada!

Foto: Facebook.com/GNK Dinamo Zagreb

Šampion Hrvatske doživeo je epsku blamažu na startu Lige šampiona. Jeste Bajern mašinerija, to je svima jasno, ali ipak niko nije očekivao da će "večiti šampion" Hrvatske, ekipa zagrebačkog Dinama primiti čak devet pogodaka u duelu protiv minhenskog Bajerna.

Bavarci su već tokom prvog perioda stigli do ubedljive prednosti, s obzirom da su stigli do prednosti od 3:0, ali su "modri" na početku nastavka igre u samo dva minuta postigli isto toliko pogodaka i činilo se da će meč ući u neizvesnu završnicu.

Tada su se fudbaleri Bajerna u potpunosti razgoropadili i do kraj meča do vrha napunili mrežu Nevistića.

Prema očekivanju, odmah nakon završetka meča usledile su burne reakcije u komšiluku, a sa nestrpljenjem se očekivala prva reakcija sa Maksimira koja je i došlo oko ponoći. Rukovodstvo zagrebačkog Dinama je na društvenim mrežema istaklo sledeće:

- I pored visokog poraza u Minhenu verujemo i dalje u naše momke. Sanjali smo nekoliko trenutaka, borili se, ali domaćin je jednostavno bio bolji i zasluženo slavio. Hvala navijačima na sjajnoj podršci! Znaj da mi te volimo! Mi smo uz tebe - stoji u saopštenju sa Maksimira u kojem ipak ništa nije rečeno o istorijskoj blamaži.

 

 

Sa druge strane mediji u Hrvatskoj nisu štedeli fudbalere svog šampiona, pa je tako "Večernji list" odmah nakon meča napisao:

- Igrači Dinama su igrali fudbal kao amateri na terminu, ovo nema veze s Bajernom.

Portal "24sata.hr" bio je još suroviji:

- Pričali su kako sebi neće dopustiti debakl, kako imaju kvaliteta i iskustva da se bore u Ligi šampiona, "pokažu zube" najvećima, ali ništa od toga. Bolnih 9-2 u Minhenu najteži je evropski poraz Dinama, pretekao je onih 1-7 protiv Liona 2011. I ne samo evropski

Istorija Dinama i Lige šampiona je ispisana, a naredni meč u elitnom takmičenju Zagrepčani će odigrati 2. oktobra kada će ugostiti ekipu Monaka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading