POTPUNI ŠOK: Slavni španski fudbaler ostaje bez "krova nad glavom" - sudski postupak je već pokrenut!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

17.09.2024

07:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zaista neverovatno.

POTPUNI ŠOK: Slavni španski fudbaler ostaje bez "krova nad glavom" - sudski postupak je već pokrenut!

Foto: Instagram.com/cescf4bregas

Nekadašnji španski reprezentativac i legenda fudbalskih terena, Sesk Fabregas, suočava se sa neobičnom situacijom, gde mu preti izbacivanje iz stana u kom trenutno živi sa suprugom i petoro dece.

Razlog za ovo iznenađujuće stanje su neplaćeni doprinosi na ime stanarine i računa, koji su se nagomilali do iznosa od 35.000 evra. Ova neobična situacija dovela je do podnošenja tužbe od strane stanodavca, što je rezultiralo pokretanjem sudskog procesa. Italijanski mediji prenose da je stanodavac podneo zahtev za deložaciju, a sud će doneti odluku u narednih nekoliko dana. Fabregas trenutno živi sa porodicom u luksuznom stanu na jezeru u gradu Bisone, udaljenom oko 40 minuta vožnje od Rima.

Italijanska televizija LiberaTV prenosi da je advokat kluba Koma, čiji je Fabregas trenutno trener, tvrdi da su računi plaćeni, ali da su uplate kasnile, što je dovelo do ove nezgodne situacije. Očekuje se da će sud uskoro doneti konačnu odluku o ovom slučaju.

Republika

Foto: Profimedia

Našao se pred (ne)rešivim problemom - Sesk Fabregas

 

Sesku Fabregasu i njegovoj porodici trenutni dom predstavlja luksuzni stan smešten uz obalu jezera u gradu Bisone. Ovaj prelepi krajolik pruža miran i elegantan ambijent za život, ali i za odmor od užurbanog ritma fudbalskih terena i trenerskih obaveza.

Stan se nalazi na udaljenosti od oko 40 minuta vožnje od Rima, što omogućava porodici Fabregas da uživa u prirodnim lepotama i miru koji pruža jezersko okruženje. Međutim, uprkos idiličnom okruženju, neplaćeni doprinosi na ime stanarine i računa doveli su do nezgodne situacije koja preti da poremeti mir ovog doma.

Sudbina Seska Fabregasa, njegove supruge i petoro dece trenutno je neizvesna, dok čekaju odluku suda u vezi sa tužbom zbog neplaćenih doprinosa na ime stanarine i računa. Ovaj neobičan slučaj privukao je pažnju javnosti i medija, te se očekuje da će konačna odluka suda razrešiti ovu situaciju koja je zatekla bivšeg fudbalskog reprezentativca Španije.

Italijanski mediji prate ovaj slučaj, a advokati obe strane argumentuju svoje stavove u nadi da će sud doneti pravednu odluku koja će razrešiti ovu nezgodnu situaciju. Dok se čeka sudski epilog, porodica Fabregas nastavlja da živi u luksuznom stanu na jezeru u gradu Bisone, nadajući se pozitivnom ishodu ovog neobičnog problema.

Da podsetimo, tokom više nego bogate igračke karijre Fabregas je nastupao za Arsenal, Barselonu, Čelsi, Monako i Komo u kojem je započeo i svoju trenersku karijru,

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading