BERLIN JE PONOVO TRENERSKA PRESTONICA EVROPE: Piksi i Dika u elitnom društvu!

Autor:

Sport

16.09.2024

17:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki događaj.

BERLIN JE PONOVO TRENERSKA PRESTONICA EVROPE: Piksi i Dika u elitnom društvu!

Foto: FSS

Posle 18 godina, odnosno od septembra 2006. godine, Berlin je ponovo trenerska prestonica Evrope. UEFA je u glavnom gradu Nemačke organizovala samit selektora evropskih reprezentacija i direktora nacionalnih timova, a dvodnevnoj konferenciji prisustvuju i selektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković i direktor A selekcije, Stevan Stojanović.

I kao ne tako davno, pre svega prilikom žreba za Prvenstvo sveta i Evrope, takmičenja koja smo posle 24 godine vezali u prethodnom periodu, selektor Dragan Stojković je ponovo imao priliku da se sretne sa kolegama, prijateljima iz igračkih i trenerskih dana, Arsenom Vengerom, danas šefom za razvoj fudbala u FIFA,  Didije Dašanom, selektorom Francuske, Rudijem Felerom, direktorom nacionalnog tima Nemačke, Luisom de la Fuenteom, selektorom aktuelnog prvaka Evrope, Španije i mnogim drugim…

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading