ŠTA SVE NIJE URADIO, A TEK MU JE 18 GODINA! OŽENIO se mladi SUPERSTAR iz Brazila! Ova VRELA PLAVUŠA je mlada! (FOTO)

Autor:

Sport

16.09.2024

17:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Nahvatala" ga još dok je bio maloletan

ŠTA SVE NIJE URADIO, A TEK MU JE 18 GODINA! OŽENIO se mladi SUPERSTAR iz Brazila! Ova VRELA PLAVUŠA je mlada! (FOTO)

Foto: Instagram/endrick

Endrik i Gabrijela: Sveže venčani

Mladi brazilski fudbaler Endrik, koji je tek nedavno napunio 18 godina, izazvao je veliku pažnju javnosti odlukom da oženi svoju dugogodišnju devojku, top modela - Gabrijelu Mirandu. Njihova veza je privlačila pažnju ne samo zbog činjenice da je prelepa plavuša starija od Endrika tri godine, već i zbog toga što su zajedno već nekoliko godina, uključujući i period kada je on bio maloletan.

Napadač Real Madrida i Gabrijela su uspeli da održe svoju vezu uprkos izazovima sa kojima su se suočavali, a njihova odluka da se venčaju predstavlja krunu ljubavne priče. Mnogi bi rekli da je rano, ali izgleda da je Gabrijelica htela da se obezbedi na duži vremenski period, te da uz sebe još dugo ima izvor evrić... ovaj, ljubavi. Gabrijela je podelila slike sa venčanja, uz citat iz Biblije i poruku: "Bar smo se venčali", pokazujući svetu svoju sreću zbog ostvarenja njihovog sna.

Ova vest je izazvala veliku pažnju javnosti, a mnogi su se izjasnili da podržavaju ovaj mladi par u njihovoj odluci. Iako su se susretali sa različitim reakcijama, niko im nije stajao na putu da izraze svoju ljubav na ovaj način.


Endrikov potez da se oženi u tako mladim godinama iznenađuje mnoge, ali istovremeno ukazuje na zrelost i odlučnost koju poseduje. Njegova priča sa Gabrijelom predstavlja inspiraciju mnogima, a navijači Galaktikosa se nadaju da će sreću na ljubavnom planu preneti i na teren, te pružati još bolje partije u dresu Reala.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading