ANĐELA ĐORĐEVIĆ SE UDALA, procurili snimci VENČANJA IZ BAJKE! (GALERIJA+VIDEO)

Autor:

Zabava

15.09.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Započela novo poglavlje u svom životu!

ANĐELA ĐORĐEVIĆ SE UDALA, procurili snimci VENČANJA IZ BAJKE! (GALERIJA+VIDEO)

Foto: instagram.com

Anđela Đorđević

Jutjuberke Anđela i Nađa Đorđević tokom godine koja je iza nas imale su burne faze svog života.

Nema osobe koja u Srbiji nije pratila dešavanje između njih i njihovog oca, Zorana, sa kojim su se po svemu sudeći fizički rastale i svako je krenuo svojim putem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

Iako su Anđela i Nađa više puta putem svog YouTube kanala zajedno sa majkom sugerisale da će otkriti pravu istinu o svom odnosu sa ocem, nijednom nisu pružile detaljne informacije o stvarnom stanju stvari. Umesto toga, fokusirale su se na izražavanje sopstvene sreće i novog početka. Prema njihovim rečima, sada su srećnije nego ikada i žive život koji su započele iznova.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 💫ANĐELA💫 (@andjelica)

Anđela je nedavno na svom Instagram profilu sa brojnim fanovima podelila uzbudljive vesti, dok je ispunila jedno od svojih važnih obećanja. Nađa je takođe zagolicala maštu objavom od pre dva dana i nagovestila veliko slavlje.

Naime, poznata influenserka danas je započela novu fazu svog života jer se udala za svog partnera, Aleksu. Aleksa je poznat pratiocima Anđele Đorđević, što je dodatno pridonelo medijskoj pažnji  prema ovom događaju.

Svi detalji svadbenog slavlja, koji su se pojavili na društvenim mrežama, govore o predivno organizovanom događaju. Venčanje je bilo bogato dekorisano i izuzetno lepo osmišljeno. Anđela je blistala u elegantnoj beloj venčanici sa dugim velom, dok je mladoženja Aleksa bio u krem odelu i košulji. Pored mladenaca nalazio se venac od cveća u obliku srca, što je dodatno upotpunilo romantičnu atmosferu. Prema dostupnim informacijama, slavlje je upriličeno na nekoj egzotičnoj destinaciji, što je samo doprinelo glamuroznom dojmu celokupnog događaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading