STANOJEVIĆEVE REČI SU SE OBESTINILE: Legenda Partizana ponovo u Humskoj!

Autor:

Sport

16.09.2024

14:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan ima novog sportskog direktora.

STANOJEVIĆEVE REČI SU SE OBESTINILE: Legenda Partizana ponovo u Humskoj!

Foto: Starsport

Fudbalski klub Partizan je zvanično potvrdio povratak Ivice Ilieva na funkciju sportskog direktora. Iliev je prethodno bio na čelu sportskog sektora od 2015. do 2022. godine, kada je podneo ostavku. Njegovo ponovno postavljanje na ovu poziciju je najavljeno nekoliko dana unazad, a sada je ta informacija i potvrđena.

Klub je očigledno bio nezadovoljan radom Ivice Kralja, koji je bio sportski direktor u međuvremenu, te su se odlučili za povratak Ivice Ilieva. Tokom svog prethodnog mandata, Iliev je pokazao veštinu u pronalaženju pojačanja iz inostranstva, što se očekuje da će nastaviti i u narednom periodu.

Trener Partizana, Aleksandar Stanojević, izrazio je zadovoljstvo povratkom Ivice Ilieva, ističući da je njihova saradnja uvek bila sjajna. Stanojević je naglasio da očekuje da će ta saradnja biti uspešna i ovoga puta, te da je siguran da će Iliev doneti kvalitetna pojačanja koja će pomoći klubu da izađe iz trenutne krize.

Foto: Starsport

Aleksandar Stanojević i Ivica Iliev

Od Ivice Ilieva se očekuje da u narednom periodu pronađe pojačanja koja će pomoći klubu da prevaziđe izazove sa kojima se suočava. Njegovo iskustvo i veština u pronalaženju talentovanih igrača iz inostranstva mogu biti ključni za dalji razvoj i uspeh Partizana.

Povratak Ivice Ilieva na funkciju sportskog direktora Partizana izazvao je veliko interesovanje javnosti. Očekuje se da će njegovo iskustvo i veština doprineti jačanju tima i postizanju dobrih rezultata u narednom periodu. S obzirom na njegov prethodni uspeh u pronalaženju pojačanja, navijači Partizana sa nestrpljenjem očekuju njegove poteze u narednim transfer periodima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading