NEMAČKA DISCIPLINA JE ČUDO: Barsa zgazila Đironu i poslala Zvezdi jasnu poruku!

Autor:

Sport

15.09.2024

19:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katalonci nemilosrdni.

NEMAČKA DISCIPLINA JE ČUDO: Barsa zgazila Đironu i poslala Zvezdi jasnu poruku!

Foto: Profimedia

Fudbaleri Barselone su pokazali svoju dominaciju u petom kolu španskog prvenstva pobedivši Đironu sa ubedljivih 4:1 na gostujućem terenu. Dvostruki strelac utakmice bio je Lamin Jamal, čiji su golovi u 30. i 37. minutu označili početak impresivnog niza pogodaka za Barselonu.

Lamin Jamal je bio nezaustavljiv na terenu, postigavši dva ključna gola za svoj tim. Njegova izuzetna igra doprinela je ubedljivoj pobedi Barselone i ostavila dubok utisak na navijače. Iako su dva gola postignuta u prvom poluvremenu, drugo poluvreme donelo je još uzbuđenja. Dani Olmo je zatresao mrežu u 47. minutu, dok je mladi Pedri potvrdio dominaciju Barselone postigavši gol u 64. minutu.

Foto: Profimedia

Lamin Jamal

Ipak, utakmica je završena sa desetoricom igrača za Barselonu, pošto je u 86. minutu crveni karton dobio Feran Tores. Ovo je bio jedini mrlja na sjajnom izdanju Barselone. Sa ovom ubedljivom pobedom, Barselona zadržava prvo mesto na tabeli sa svih 15 bodova, dok Đirona zauzima sedmo mesto sa sedam osvojenih bodova.

Ovo ubedljivo izdanje Barselone jasno pokazuje da tim ima čvrstu volju da se vrati na vrh španskog fudbala. Navijači sa nestrpljenjem očekuju naredne utakmice, nadajući se da će njihov tim nastaviti sa impresivnim rezultatima. U drugom meču dana, Selta je na svom terenu u Vigu trijumfovala nad Valjadolidom rezultatom 3:1, dodatno zakomplikovavši situaciju na tabeli. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading