KO NIJE SPREMAN DA ZASUČE RUKAVE, NEK TRAŽI NOVI POSAO: Branko Radujko poručio saradnicima šta traži od njih (VIDEO)

Autor:

Sport

13.09.2024

14:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo su tri glavne odlike koje novi generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije insistira da imaju svi sa kojima će da radi.

KO NIJE SPREMAN DA ZASUČE RUKAVE, NEK TRAŽI NOVI POSAO: Branko Radujko poručio saradnicima šta traži od njih (VIDEO)

Foto: fss.rs

Odmah čvrsto i odlučno! Branko Radujko izabran je jednoglasno za novog generalniog sekretara Fudbalskog saveza Srbije. Novi prvi oprativac fudbalske organizacije obratio se članovima Izvršnog odbora i odnah dao čvrsta obećanja i zasukao rukave. Međutim, kada je prošao onaj zvanični deo, on je poslao još snažniju poruku i stavio do znanja svima št aih čeka.

- Zahvaljujem se svima na poverenju, ali ovo nije privilegija. Znam da nas čeka ozbiljan posao. Fudbal jeste najpopularniji sport i velika zabava u svetu ali je isto tako i ozbiljna globalna industrija koja srpskom fudbalu pruža velike mogućnosti. Moraćemo svi zajedno da zasučemo rukave. Ko bude spreman da stručno, kompententno i regularno radi je dobro došao. Ko ne bude, moraće da traži drugi posao - bio je jasan Radujko.

On je prokomentarisao i A reprezentaciju Srbije, koja jeste prioritet, ali ne i jedino zaduženje čelnika FSS.

- A reprezentacija treba da dođe kao kruna višegodišnjeg rada. Mi razmišljamo o njima, ali i o deci koja su pre nekoliko meseci igrala polufinala Evropskog prvenstva. I da jednog dana imamo prave šampionske timove - naglasio je Radujko, pa dodao:

- Da bi to bilo Savez mora da radi puno, da ulaže u struku, u obuku trenera, sudijsku organizaciju, ali pre svega u zdrav ambijent i regularna takmičenja. Sve zajedno naporan rad. Da se klubovi bave svojim poslovima a mi svojim. Da se zajedno sa novinarima i legendama okrenemo novoj stranici razvoja srpskog fudbala i dinamičnom razvoju. Verujem da naš fudbal može da bude najinovativniji i najtransparentniji u celom regionu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading