RADE KRUNIĆ ZADUŽIO OPREMU ZVEZDE: Evo koji broj će nositi u Ligi šampiona

Autor:

Sport

12.09.2024

14:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najsrećniji sam čovek na svetu. Prelep je osećaj doći na Marakanu, još da istrčim pred pune tribine i da ostvarim i taj san, rekao je fudbaler.

RADE KRUNIĆ ZADUŽIO OPREMU ZVEZDE: Evo koji broj će nositi u Ligi šampiona

Foto: FK Crvena zvezda

Nakon dugih pregovora i spekulacija, Rade Krunić konačno je stigao u Beograd i danas će odraditi prvi trening u Crvenoj zvezdi pod komandom trenera Vladana Milojevića. Nekadašnji vezista Donjeg Srema, Empolija, Milana i Fenerbahčea dočekan je sa velikom euforijom od strane predsednika crveno-belih Svetozara Mijailovića i sportskog direktora kluba Mitar Mrkela.

Mitar Mrkela, sportski direktor Crvene zvezde, istakao je da je dolazak Rade Krunića ogromno pojačanje za klub. Krunić je već igrao na visokom nivou u Italiji za klubove poput Milana i Empolija, a svojim iskustvom i kvalitetom doneće značajan doprinos timu. On je takođe istakao da je Krunić veliki zvezdaš, te da je oduvek bio želja Crvene zvezde.

- Rade Krunić je ogromno pojačanje za Crvenu zvezdu. Reč je o igraču kog smo godinama hteli, i koji je i sam veliki zvezdaš, o čemu je mnogo puta i govorio. Odličan je fudbaler, dolazi sa visokog nivoa, igrao je u Italiji za Milan i Empoli, a došao je u Zvezdu iz Fenerbahčea. Adaptiran je dakle na visok nivo fudbala i tip je igrača koji nam je apsolutno potreban. Krunić je neko ko može odmah da doprinese rezultatima Zvezde i siguran sam da će biti deo budućih uspeha našeg kluba, te doprineti da budemo još kvalitetniji - rekao je Mrkela.

Sam Rade Krunić izrazio je ogromno oduševljenje zbog dolaska u klub koji voli. On je zadužio dres sa brojem šest, koji će nositi ove sezone pa i u Ligi šampiona, pa istakao da je najsrećniji čovek na svetu i da je ostvario svoj dečački san dolaskom na Marakanu. Raduje se tome da zaigra pred punim tribinama i da doprinese budućim uspesima kluba.

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

Krunić sa Mijailovićem i Mrkelom

- Najsrećniji sam čovek na svetu. Prelep je osećaj doći na Marakanu, slikati se sa dresom, biti predstavljen u klubu koji voliš. Još samo da istrčim pred pune tribine i da ostvarim i taj san. Nadam se da će navijači doći u subotu u velikom broju da nas podrže - podvukao je Krunić.

Crvena zvezda je ovim transferom pokazala ambiciju da se još više afirmiše na evropskoj fudbalskoj sceni, a navijači s nestrpljenjem očekuju da vide Krunića u akciji i da zajedno sa njim prožive nove fudbalske uspehe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading