PARTIZAN SE OZBILJNO POJAČAO: Crno-beli našli napadača u Francuskoj i NISU GA PLATILI NI DINAR

Autor:

Sport

11.09.2024

14:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tinejdžer stiže u Humsku iz Liona.

PARTIZAN SE OZBILJNO POJAČAO: Crno-beli našli napadača u Francuskoj i NISU GA PLATILI NI DINAR

Foto: Starsport

Stadion u Humskoj ulici

Krilni napadač Liona Pape Furer (18) biće novo pojačanje Partizana. Za Senegalca neće platiti obeštećenje, već će francuskom klubu ustupiti procente od naredne prodaje fudbalera. Mladi krilninapadač dolazi u Humsku kao zamena za Ksandera Severinu, koji će narednih dana završiti transfer u Makabi iz Haife.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @pbg.news

 

Očekuje se da će ovaj mladi krilni fudbaler biti značajno pojačanje za Partizan, a posebno je zanimljivo to što je do sada uglavnom igrao za B tim Olimpika iz Liona. Ovakav korak u karijeri za mladog fudbalera može doneti nove izazove i priliku da pokaže svoj pun potencijal u dresu crno-belih.

Kako saznaje Telegraf, Furer danas stiže u Beograd, proći će lekarske preglede i potpisati ugovor sa crno-belima. S druge strane, očekuje se da će se za Severinu dobiti 1,2 miliona evra i takođe procenti od dalje prodaje. Zato je Partizan odmah, pošto je postalo jasno da će Severina napustiti klub, krenuo po Senegalca. Od njega se očekuje da bude zalog za budućnost, kako na terenu kroz igru, tako i kasnije kod prodaje jer je doveden za 0 dinara.

Naredni koraci Papea Furera biće pažljivo praćeni. S obzirom na sve ove informacije, Partizanovim navijačima ostaje da sa nestrpljenjem iščekuju Papeov dolazak i njegov potencijalni doprinos ekipi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading