DA JE IMAO REZULTATE KAO PIKSI.... Pešić otišao, a šale na račun Stojkovića se samo nižu

Autor:

Sport

11.09.2024

14:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očigledno je stav da je klupu napustio pogrešan selektor Srbije.

DA JE IMAO REZULTATE KAO PIKSI.... Pešić otišao, a šale na račun Stojkovića se samo nižu

Foto: Starsport, printscreen

Neko je Svetislav Pešić, a neko Dragan Stojković Piksi. Neko je sa košarkaškom reprezentacijom Srbije osvajač bronze na Olimpijskim igrama koja sija zlatnim sjajem, a neko ne može da prođe grupu na Evropskom prvenstvu sa fudbalskom reprezentacijom Srbije. Neko je sam napustio klupu posle odlično odrađenog posla, a neko se čvrsto drži za fotelju.

Sve ovo konstatuju navijači Srbije, ali ne besno, već u šali, odnosno sada već satiri na račun stratega fudbalskih "orlova". Krah na EVRO 2024 trebalo je da bude prilika da se Fudbalski savez Srbije zahvali Piksiju na saradnji i odvođenju ekipe na dva velika takmičenja, ali se to nije desilo. Tračak nade bio je remi bez golova sa Španijom u Beogradu (0:0), ali kada nam je Danska održala novu lekciju u Kopenhagenu (2:0) kritike na račun stojkovića su se nastavile.

A onda je, Svetislav Pešić spakovao kofere 20 dana pre nego što mu ističe ugovor sa Košarkaškim savezom Srbije i otišao na vrhuncu, ostavljajući novom rukovodstvu KSS da bira i selektora. S druge strane, Stojković se posle neuspeha na Mundijalu u Kataru izborio za nov ugovor. Sve to dodatno je podstaklo navijače da nastave da prozivaju Piksija i da zbijaju šale na njegov račun, mada im izgleda nije do smeha.

Republika

Foto: FSS

Razmenili dresove, ali ne i znanje: Pešić i Stojković

- Da je imao rezultate kao Piksi možda bi i ostao selektor - bio je jedan od prvih komentara na vest da je Pešić napusti klupu košarkaša.

 

 

 

- Očekujem danas da pročitam da Piksi više nije selektor kad ne leži vraže, Pešić više nije selektor. Sve obrnuto radimo.

 

 

- Svetislav Pešić nije više selektor KSS, koji ima vidljive rezultate u košarci. Srebro i bronzu. A Piksi sa 0 rezultata i dalje selektor.

 

 

Ipak, poslednji komentat je "pobedio".

- Piksi će biti sledeći selektor košarkaša, pazi šta sam rekao - konstatovao je jedan od navijača Srbije uz emotikon plača i smeha.
 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 
 

Komentari (0)

Loading