KALINIĆ DOBIO OTKAZ! Nezadovoljstvo bukti - Ovo je bilo najbolje rešenje za klub!

Autor:

Sport

10.09.2024

21:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ostaje nam da vidimo ko je sledeći.

KALINIĆ DOBIO OTKAZ! Nezadovoljstvo bukti - Ovo je bilo najbolje rešenje za klub!

Foto: Profimedia

Nakon svega nekoliko meseci provedenih na poziciji sportskog direktora Hajduka, Nikola Kalinić napušta svoju ulogu, potvrdio je splitski klub. Ova vest je izazvala iznenađenje u fudbalskim krugovima s obzirom na kratko vreme provedeno na ovoj funkciji.

Klub je potvrdio da je do rastanka došlo zbog nezadovoljstva prelaznim rokom koji je Kalinić sproveo, iako je uspeo da dovede veliko pojačanje u vidu iskusnog fudbalera Ivana Rakitića. Prvi čovek kluba, Ivan Bilić, izjavio je da je odluka o rastanku doneta imajući u vidu najbolje rešenje za klub u datom trenutku.

- S Nikolom smo se razišli nakon završetka prelaznog roka imajući u vidu ono što je najbolje rešenje za klub u ovom trenutku - rekao je prvi čovek kluba Bilić.

Takođe je istakao zahvalnost prema Kaliniću na preuzimanju uloge sportskog direktora u teškom trenutku za Hajduk, naglašavajući poštovanje prema njegovoj emotivnoj povezanosti sa klubom.

- Zahvaljujem mu se što je prihvatio ovu ulogu u teškom trenutku te jako poštujem njegovu emociju koju iskazuje prema Hajduku. Budući da se radi o izuzetno važnoj poziciji, tokom sledeće nedelje predstavićemo novog sportskog direktora i sportsku strategiju kluba za koju smatramo kako je dugoročno jedina ispravna za Hajduk - saopštio je Ivan Bilić.

Kako bi popunili ovu izuzetno važnu poziciju, klub će u narednoj nedelji predstaviti novog sportskog direktora, kao i sportsku strategiju koju smatraju dugoročno ispravnom za Hajduk.

Ovaj iznenadni rastanak i najava novih promena u rukovodstvu kluba sigurno će privući pažnju javnosti i navijača Hajduka. Ostaje da se vidi ko će preuzeti ulogu sportskog direktora i kakvi će biti planovi kluba za budućnost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading