LUDI MEČ U NIKŠIĆU! Vels pregazio Crnu Goru - Trebalo im je manje od TRI minuta! (VIDEO)

Autor:

Sport

09.09.2024

22:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogo propuštenih prilika.

LUDI MEČ U NIKŠIĆU! Vels pregazio Crnu Goru - Trebalo im je manje od TRI minuta! (VIDEO)

Foto: Profimedia

Fudbaleri Crne Gore suočili su se sa teškim porazom od strane Velsa  rezultatom 2:1 u drugom kolu B divizije Lige nacija, koji je bio obeležen brzim golovima već u prva tri minuta susreta. Velšani su uspeli da postignu čak dva gola za manje od tri minuta, šokirajući domaću publiku na stadionu u Podgorici.

Nakon samo 38 sekundi igre, Kifer Mur je uspeo da postigne prvi gol za Vels, iskoristivši nespretnu reakciju odbrane Crne Gore.

Samo 148 sekundi kasnije, Hari Vilson udarcem sa velike udaljenosti udvostručio je prednost Velsa, ostavljajući Crnu Goru u šoku. Iako su bili suočeni sa teškim početkom, fudbaleri Crne Gore su se trudili da se oporave od brzog zaostatka i tokom prvog poluvremena pokušali da napadnu.

Sa 11 šuteva ka golu, nisu uspeli da postignu gol, dok su Velšani sa samo dva udarca uspeli da zatresu mrežu. U drugom poluvremenu, Crna Gora je uspela da stabilizuje igru i kontrolisala veći deo susreta, te se u 72. minutu zatresla se mreža Velsa. Posle brze akcije po desnoj strani i sjajnog centaršuta u režiji Nikole Krstovića, zicer je realizovao Driton Camaj.

Uprkos konstantnom pritisku i nekoliko solidnih prilika, rezultat je ostao nepromenjen. Poraz od Velsa dodatno komplikuje situaciju za Crnu Goru u Ligi nacija, jer su sada u nezavidnom položaju u grupi. Ovaj meč pokazao je nedostatke u odbrani i potrebu za bržom reakcijom na početku utakmica, što će biti ključno za naredne izazove.

Na sledećem susretu, Crna Gora će igrati protiv Gruzije, a ekipa će morati da podigne nivo igre ako žele da zadrže šanse za plasman u viši rang. Navijači Crne Gore će se nadati da će tim uspeti da ispravi greške i da će sledeći meč doneti bolji rezultat.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading