BRUTALNI PAVLOVIĆ: Defanzivac Srbije SUROVO iskren nakon meča sa Dancima!

Autor:

Sport

08.09.2024

20:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija poražena od Danske.

BRUTALNI PAVLOVIĆ: Defanzivac Srbije SUROVO iskren nakon meča sa Dancima!

Foto: Tanjug/AP

Fudbalska reprezentacija Srbije izgubila je od Danske rezultatom 2:0 u drugom kolu A divizije Lige nacija. Strelci za domaćin bili su Albert Gronbek u 26. i Simon Polsen u 61. minutu. 

Defanzivac Srbije, Strahinja Pavlović, opisao je utakmicu protiv Danske kao jednu od najtežih u poslednje vreme. On je je istakao da su izašli na teren sa drugačijim pristupom nego protiv Španije, bili su otvoreniji, ali to ih nije spasilo od teškog poraza.

- Izašli smo malo drugačije nego protiv Španije, bili otvoreniji. Jako teška utakmica, meni jedna od najtežih u poslednje vreme. Danci su nas pretrčali, držali loptu, kontrolisali utakmicu. Imali smo momente sa loptom, ali nedovoljno opasno. Moramo da nastavimo dalje - naveo je Pavlović.

Foto: Starsport

Strahinja Pavlović

Interesantno je da su Srbija i Danska igrali nedavno i na Evropskom prvenstvu, gde je rezultat bio 0:0. Pavlović je uporedio ove dve utakmice, ističući da je sličnost u rezultatu, ali da su ovog puta primili dva gola iz samo dve situacije. Posebno je istakao neočekivanu reakciju Polsena, naglašavajući umor nakon utakmice sa Španijom kao dodatni faktor koji je otežao meč.

- Sličan meč. Samo smo sad iz dve situacije primili dva gola. Pogotovo taj drugi, neočekivana reakcija Polsena... Osetio se i umor posle Španije. Sada je bilo još teže. Danski napadači se dosta kreću, traže prostor, bilo je dosta trčanja - istakao je Pavlović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading