ODJAVIO PIKSIJA ZBOG POVREDE, A SADA UŽIVA NA ODMORU: Reprezentativac Srbije poslao jasnu poruku!

Autor:

Sport

07.09.2024

17:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povreda ili ipak nešto drugo?

ODJAVIO PIKSIJA ZBOG POVREDE, A SADA UŽIVA NA ODMORU: Reprezentativac Srbije poslao jasnu poruku!

Foto: Profimedia

Fudbalska reprezentacija Srbije nedavno je odigrala meč sa Španijom koji je završen bez golova, rezultatom 0:0. Iako su se suočavali sa brojnim problemima zbog otkaza igrača zbog povreda, "orlovi" su uspeli da pruže iznadprosečnu igru protiv aktuelnog prvaka Evrope. U nedelju, 8. septembra, Srbija će igrati protiv Danske, gde će pokušati da ostvare povoljan rezultat.

Jedan od igrača koji je otkazao učešće zbog povrede je Sergej Milinković Savić. Iako se nije odazvao pozivu selektora zbog navodne povrede, fotografije su ga prikazale kako trenira punim intenzitetom sa klubom, dok je ovoga puta otišao na odmor.

Sergej je odlučio da slobodno vreme koje je zaradio nakon odbijanja reprezentacije provede sa porodicom. Sa suprugom Natalijom i decom, odlučio je da jednostavno uživa. Na svom Instagram profilu, Sergej je podelio poruku.

- Ništa nije bolje od vremena sa porodicom - poručio je Sergej.

Kako će se Srbija snaći u narednom meču protiv Danske, ostaje da se vidi, ali je jasno da će Orlovi dati sve od sebe da ostvare uspeh na terenu. Ovo je pokazalo da je Sergej Milinković Savić prepoznao važnost provođenja kvalitetnog vremena sa svojom porodicom, posebno u svetlu napornih sportskih obaveza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Vuk07

07.09.2024 20:00

Jeli to nas Johnny Depp mnogo je lep. Ali nažalost fudbal mu ne ide najbolje kad igra za Srbiju. Ne mu se trči mnogo .