NIŠ U VELIKOJ ŽALOSTI! Preminuo čovek koji je ostavio trag u Radničkom! (FOTO)

Autor:

Sport

06.09.2024

19:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njegova smrt predstavlja veliki gubitak kako za porodicu, tako i za sportsku i političku zajednicu u kojoj je bio aktivan.

NIŠ U VELIKOJ ŽALOSTI! Preminuo čovek koji je ostavio trag u Radničkom! (FOTO)

Foto: Starsport

Nekadašnji predsednik Upravnog odbora Fudbalskog kluba Radnički, Slavoljub Vlajković, preminuo je u 71. godini u svom rodnom gradu Nišu. Vlajković je obavljao funkciju predsednika kluba od 27. januara 2011. godine do aprila 2013. godine. Rođen 28. juna 1953. godine, bio je diplomirani inženjer građevine. Pored svoje karijere u fudbalskom klubu, Vlajković je bio aktivan i u politici, gde je bio poslanik SPS-a u Skupštini Srbije, kao i predsednik Gradskog odbora SPS-a u Nišu.

Slavoljub Vlajković ostavio je iza sebe ćerku Anu i sina Predraga. Njegova smrt predstavlja veliki gubitak kako za porodicu, tako i za sportsku i političku zajednicu u kojoj je bio aktivan. Njegovo nasleđe će živeti kroz sećanje na njegov doprinos fudbalskom klubu Radnički i politici.

Republika

Foto: FK Radnički Niš

Slavoljub Vlajković

 

Povodom Vlajkovićeve smrti, održaće se komemorativna sednica u ponedeljak, 9. septembra u podne u prostorijama Gradskog odbora SPS Niš. Sahrana je zakazana za utorak, 10. septembar na Novom groblju u Nišu, sa početkom opela u 11:30 časova. Očekuje se da će mnogi ljudi iz sportske i političke zajednice doći kako bi odali poštu Slavoljubu Vlajkoviću i ispratili ga na večni počinak.


Slavoljub Vlajković je ostavio dubok trag kako u fudbalskom svetu tako i u politici, i njegovo nasleđe će zauvek ostati zapamćeno. Svojim radom i angažovanjem, ostavio je neizbrisiv pečat na zajednice kojima je pripadao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading