ČAK TRI KLJUČNA POJAČANJA U 24 ČASA! Piše se istorija na Novom Beogradu! (FOTO)

Autor:

Sport

06.09.2024

22:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Objavljen je dolazak iskusnog defanzivca.

ČAK TRI KLJUČNA POJAČANJA U 24 ČASA! Piše se istorija na Novom Beogradu! (FOTO)

Foto: FK IMT

Fudbalski klub IMT predstavio je tri nova pojačanja koja će doprineti snazi tima u nastavku sezone.

Objavljen je dolazak iskusnog defanzivca Milana Sprema, koji je svoju fudbalsku karijeru započeo u omladinskoj školi FK Vojvodine. Tokom karijere igrao je za brojne klubove u Srbiji i inostranstvu, a sada će svojim iskustvom pojačati odbranu IMT-a u predstojećim izazovima.

Spremo, koji je prošao omladinsku školu Vojvodine, tokom karijere nastupao je za klubove poput Proletera, Javora, Celja, Bačke i uzbekistanskog Konkorda. Prethodnih godinu i po dana proveo je u Poljskoj, igrajući za LKS iz Lodja i Vislu Plok. Nakon što mu je ugovor istekao 1. jula, vratio se u Srbiju kao slobodan igrač i spreman je za povratak u Super ligu.

Drugo pojačanje je mladi reprezentativac Pakistana, Muhamed Fazal, koji je ranije nastupao za mlađe selekcije Danske. Talentovani levi bek, rođen 2002. godine, donosi stabilnost na bekovskoj poziciji.

Republika

Foto: Starsport

Milan Spremo

 

Takođe, kao treće pojačanje, predstavljen je i Maksim Do Kuto. Francuski fudbaler koji je stekao značajno iskustvo nastupajući u drugom rangu francuskog fudbala za klubove kao što su Sošo i Šatoru. Maksim donosi novu energiju i kvalitet u tim IMT-a.

Spremo je prošao mlađe kategorije novosadske Vojvodine, gde je kasnije debitovao i u seniorskom uzrastu. Bio je deo ekipe koja je odbranila trofej Omladinske lige Srbije. Nakon toga je ustupljen Slogi iz Petrovca na Mlavi, a tu je proveo prvi deo takmičarske 2013/14. u Prve lige Srbije. Godinu dana proveo je i na pozajmici u novosadskom Proleteru. Spremo je posle Vojvodine karijeru nastavio u slovenačkom Celju. Po povratku u Srbiju nastupao je za Javor, a onda je još nekoliko meseci proveo u Vojvodini. U avgustu 2017. potpisao je za Bačku iz Bačke Palanke. Tu je proveo ostatak kalendarske godine, a onda je otišao u uzbekistanski klub Kokand 1912. U takmičarskoj 2018/19. ponovo je igrao za Bačku. Sredinom jula 2019. pristupio je kruševačkom Napretku. Posle isteka ugovorne obaveze, na kraju takmičarske 2021/22, klub je napustio kao slobodan igrač. U junu 2022. godine postao je igrač banjalučkog Borca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading