SRPSKI REPREZENTATIVCI OSTALI BEZ EVROPSKOG PRVENSTVA! Ukrajinci izbacili "orliće" nskon preokretanja rezultata!

Autor:

Sport

06.09.2024

20:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativci Srbije će propustiti još jedno veliko takmičenje.

SRPSKI REPREZENTATIVCI OSTALI BEZ EVROPSKOG PRVENSTVA! Ukrajinci izbacili "orliće" nskon preokretanja rezultata!

Foto: fss.rs

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije doživela je poraz od Ukrajine rezultatom 2:1 u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u fudbalu. Iako su "orlići" poveli veoma rano golom Baždara u 7. minutu, Ukrajina je uspela da preokrene rezultat i ostvari drugu pobedu nad Srbijom, zahvaljujući golovima Vološina i Jermoljuka sa penala.

Ovaj poraz znači da fudbalska reprezentacija Srbije nema teoretske šanse da se plasira makar u baraž za Evropsko prvenstvo u fudbalu, što znači da će mladi reprezentativci Srbije propustiti još jedno veliko takmičenje ove sezone. Sa deset bodova posle osam odigranih utakmica, Srbija se nalazi daleko od željenog plasmana, dok Ukrajina sa 21 bodom zauzima prvo mesto tabele, ispred fudbalske reprezentacije Engleske.

Pobedom nad reprezentacijom Srbije, ukrajinski reprezentativci su obezbedili plasman na Evropsko prvenstvo u fudbalu, demonstrirajući svoju fudbalsku snagu i veliki kvalitet. Sa veoma dominantnom pozicijom na tabeli, Ukrajina se ističe kao jedan od favorita za naredno takmičenje.

Naredni meč za fudbalsku reprezentaciju Srbije biće gostovanje reprezentaciji Azerbejdžana, gde će pokušati da poprave utisak i ostvare pozitivan rezultat pred domaćom publikom. S obzirom na trenutnu situaciju, svaki naredni meč postaje od presudnog značaja za dalji razvoj mlade fudbalske reprezentacije Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading