POGINUO TRENER AJNTRAHTA! Čitava Nemečka u žalosti!

Autor:

Sport

06.09.2024

14:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stradao je na jeziv način.

POGINUO TRENER AJNTRAHTA! Čitava Nemečka u žalosti!

Foto: Pixabay

Sveća

U petak su stigle tragične vesti iz Nemačke, tačnije iz Frankfurta, gde je fudbalski klub Ajntraht objavio da je Helge Raše, trener omladinskog tima, poginuo u saobraćajnoj nesreći. Ova vest je šokirala celu fudbalsku zajednicu, a klub je izrazio duboko žaljenje zbog gubitka voljenog trenera.

Prema informacijama koje su preneli nemački mediji, nesreća se dogodila kada je vozilo kojim je upravljao Raše izletelo sa puta nakon što je proklizalo na šljunak koji je zaostao nakon radova na putu. Nakon što je automobil udario u drvo, 33-godišnji trener je nažalost preminuo na licu mesta. Ovo je izazvalo veliku tugu među igračima, upravom kluba i navijačima.

Helge Raše je bio veoma cenjen trener u Ajntrahtu, a prema rečima klupskih zvaničnika, najpre je predvodio ekipu Ajntrahta do 17 godina pre nego što je 2023. preuzeo omladinsku selekciju. Njegov doprinos razvoju mladih fudbalera bio je od ogromnog značaja za klub, te je njegova smrt ostavila veliku prazninu u klubu i šire.

Očekuje se da će fudbalska zajednica i navijači Ajntrahta odati počast preminulom treneru na nekom od narednih mečeva, kako bi mu odali priznanje za sve što je učinio za klub i mlade igrače. Ovo je veliki gubitak za Ajntraht, ali i za čitavu fudbalsku zajednicu, te će se Helge Raše zauvek pamtiti po svom doprinosu u razvoju mladih talenata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading