AU ŠTA URADI JEDAN DANAC?! Fudbaler opleo po Džaki, teške reči su pale! (VIDEO)

Autor:

Sport

06.09.2024

15:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bezobraznan potez.

AU ŠTA URADI JEDAN DANAC?! Fudbaler opleo po Džaki, teške reči su pale! (VIDEO)

Foto: instagram.com

Kapiten švajcarske fudbalske reprezentacije, Granit Džaka, ponovo je bio u centru pažnje zbog svog nesportskog ponašanja na terenu. Iako je poznat po svom vrhunskom fudbalskom umeću, njegovo ponašanje je često predmet rasprava, a nedavni incident na meču protiv Danske nije izuzetak.

Džaka je zaradio crveni karton tokom meča protiv Danske nakon što je namerno oštro uleteo u Pjer-Emila Hojbjerga. Ovaj potez izazvao je oštre kritike kako sa terena, tako i van njega. Danski fudbaler Joakim Andersen nije štedeo reči reagujući na Džakov potez, nazivajući ga pogdnim imenom. Ovakve reakcije jasno pokazuju da je Džakino ponašanje izazvalo kontroverze i negativne komentare širom sveta.

Džaka je vrhunski fudbaler, ali je ku*va – rekao je visoki defanzivac.

Džaka je odmah krenuo ka svlačionici nakon isključenja, a njegov postupak dodatno je podgrejao raspravu o njegovom karakteru i ponašanju na terenu. Međutim, i pored ovog incidenta, mnogi i dalje ističu Džakin talenat i doprinos timu, uz napomenu da on povremeno gubi kontrolu nad emocijama tokom utakmica.

Incident je započeo nakon što su Danci odbili da izbace loptu dok je švajcarski fudbaler Bril Embolo ležao povređen na terenu. Iz tog napada, Danci su postigli gol koji ih je doveo u vođstvo. Ova situacija izazvala je reakcije i dodatne tenzije između timova, a Andersen je izjavio da nema razloga da izbacuju loptu jer povreda nije bila vezana za glavu.

U zaključku, dok je Granit Džaka poznat po svom fudbalskom umeću, njegovo ponašanje na terenu i van njega često izaziva kontroverze i polarizuje javnost, ostavljajući mnoge da se pitaju da li će se fokusirati na svoju igru ili na kontroverze koje je okružuju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading