PIKSI ODREDIO NOVOG KAPITENA REPREZENTACIJE! "On ima najveći broj utakmica"

Autor:

Sport

04.09.2024

18:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pred ovaj važan meč, selektor reprezentacije Srbije, Dragan Stojković Piksi, održao je konferenciju za medije.

PIKSI ODREDIO NOVOG KAPITENA REPREZENTACIJE! "On ima najveći broj utakmica"

Foto: Starsport

Fudbalska reprezentacija Srbije započinje svoje učešće u Ligi nacija duelom sa reprezentacijom Španije, koji će se odigrati 5. septembra na stadionu Rajko Mitić, poznatijem kao Marakana. Pred ovaj važan meč, selektor reprezentacije Srbije, Dragan Stojković Piksi, održao je konferenciju za medije na kojoj je otkrio da će Nikola Milenković biti kapiten na ovom meču, dok će mu zamenik biti Rajković. Piksi je istakao da je odluka da Milenković nosi kapitensku traku doneta zbog njegovog iskustva, s obzirom da je do sada odigrao 57 utakmica za reprezentaciju.

- Nikola Milenković. On ima najveći broj utakmica, odigrao je 57 utakmica, a zamenik je Rajković - rekao je Stojković.


Selektor Dragan Stojković Piksi istakao je da očekuje veoma težak duel sa reprezentacijom Španije. "Furija" važi za jednu od najjačih reprezentacija u Evropi i svetu, te će našim fudbalerima biti potrebna maksimalna koncentracija i angažovanost kako bi postigli pozitivan rezultat. Piksi je istakao da će se reprezentacija Srbije pripremiti temeljno za ovaj meč i da veruje u sposobnost svojih igrača da pruže jak otpor renomiranom protivniku.
Republika

Foto: Profimedia

 

 


Nikola Milenković ističe se kao jedan od ključnih igrača reprezentacije Srbije. Mladi defanzivac već ima značajno iskustvo igranja za nacionalni tim, a njegova uloga kapitena na meču sa Španijom samo potvrđuje poverenje koje selektor i saigrači imaju u njega. Sa svojih 57 odigranih utakmica, Milenković će biti stub odbrane "orlova" u ovom važnom meču.

Uzbuđenje raste među navijačima dok se datum meča sve više približava, a nacija sa nestrpljenjem iščekuje da vidi kako će se naša reprezentacija suočiti sa moćnom "furijom". Svi ljubitelji fudbala u Srbiji okreću se ka Marakani, nadajući se pozitivnom rezultatu i novoj fudbalskoj radosti za našu zemlju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading