BORINO SRCE KUCALO JE ZA ZVEZDU: Sa Marakane se ponovo potresnim rečima oprostili od Čorbe

Autor:

Sport

06.09.2024

11:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Borisav Đorđević bio je veliki navijač crveno-belih.

BORINO SRCE KUCALO JE ZA ZVEZDU: Sa Marakane se ponovo potresnim rečima oprostili od Čorbe

Foto: ST/Nemanja Pančić, Antonio Ahel/ATAImages

Legendarni roker Bora Đorđević preminuo je u 72. godini. Čuveni frontmen Riblje čorbe bio je veliki navijač Crvene zvezde, a jednom prilikom otkrio je kako je kao mladić bio blizu ostvarenja sna i nastupa u dresu kluba sa Marakane. Zato ne čudi što se na dan njegove smrti, u sredu 4. septembra, Zvezda emotivno oprostila od njega.

- Bora je poslednje dane života proveo u bolnici u Ljubljani zbog jake upale pluća, kao i pogoršanja sa hroničnom, opstruktivnom bolešću pluća. Ovog jutra, stigla je tužna vest, koja glasi da nas je Bora napustio. Ipak, nikada njegovi hitovi neće biti zaboravljeni, a veza sa Crvenom zvezdom biće večno utkana u zidine Marakane - poručili su iz Zvezde.

Danas, crveno-beli su se još jednom oprostili od slavnog muzičara. Jednako emotivnom čituljom u novinama.

- Napustio nas je veliki čovek, veliki zvezdaš, legendarni muzičar koji je svoju ljubav nesebično dao voljenom klubu. Vreme nikada neće izbrisati njegov lik i njegovo veliko srce koje je kucalo za Crvenu zvezdu. Njegove pesme koje je napisao neće biti zaboravljene, a veza sa Crvenom zvezdom biće večno utkana u zidine Marakane. Uvek ćemo se diviti njegovom radu i delu. Neka mu je večna slava i mir - stoji u čitulji koju je Zvezda oblavila u novinama.

Republika

Foto: printskrin

Zvezdina čitulja za Boru Đorđevića

Podsetimo, od Bore Čorbe su se oprostili i navijači crveno-belih.

- Zbog tebe vene ja bih sek'o, a ti si negde tamo daleko - glase stihovi Borine pesme "Gde si u ovom glupom hotelu, koje su delije napisale na transparentu okačenom na severu Marakane.

Republika

Foto: Republika.rs

Poslednji pozdrav Bori od delija

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading