RADE BOGDANOVIĆ ŽESTOKO OPLEO PO CELOM FSS: Džajića uporedio sa Džoom Bajdenom, a ovo je rekao za ostale!

Autor:

Sport

04.09.2024

20:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Smatra da su fudbaleri izmislili razlog da ne dođu.

RADE BOGDANOVIĆ ŽESTOKO OPLEO PO CELOM FSS: Džajića uporedio sa Džoom Bajdenom, a ovo je rekao za ostale!

Foto: printscreen/RTS

Reprezentacija Srbije se priprema za svoj meč protiv Španije u Ligi nacija, ali atmosfera oko tima nije najpovoljnija. Kontroverze oko izostanaka nekoliko ključnih igrača, kao i otkaza Jovana Šurbatovića i Miroslava Tanjge, stvorile su dosta bure u javnosti.

Fudbalski analitičar Rade Bogdanović je dao svoj osvrt na aktuelna dešavanja, iznoseći svoje mišljenje o situaciji u Fudbalskom savezu Srbije.

- Razlog je nezadovoljstvo selektorom i zato nisu hteli da dođu da igraju. Možda Vlahović neće da igra desnog veznog kao što je igrao za reprezentaciju. Meni je bilo nelogično da selektor posle tri godine promeni prvog golmana na EURO. Obrazloženje je bilo šturo. Nismo dobili ništa posle tog takmičenja. Bilo bi korektno da se izašlo sa izjavom, ono na aerodromu je bilo u prolazu i bez respekta prema fudbalskoj Srbiji. Mislim da ovih šest fudbalera nisu hteli da igraju, izmislili su razlog. Privatan razlog? Igraš protiv prvaka Evrope - rekao je Bogdanović za Sportal i nastavio:

Republika

Foto: Starsport

Dragan Stojković Piksi

 

- Rekao je selektor Stojković da su oni koji iskoriste šansu na ovim utakmicama zabetonirani u nacionalnoj selekciji. Ako bude napravio rezultat i ostao u svom sedlu, mislim da će to da bude tako zbog njegovog stava i sujete. Za mene jako komična situacija u FSS.

Analitičar je takođe uputio kritike ka rukovodstvu Fudbalskog saveza Srbije, uporedivši predsednika saveza, Dragana Džajića, sa aktuelnim predsednikom SAD, Džoom Bajdenom. 

- Evo, Džo Bajden se neće kandidovati. On je naš Bajden. Ima 78. godina, vreme mu je da ide, ako imalo ima morala i poštenja. Idealni kandidati bi bili Nemanja Vidić, Vlada Jugović, sijaset njih. U Evropi na njihovo ime ustaju. Jugović se bavi uzgojem duvana i vina, umesto da bude u FSS. Tamo je jedan kartel. Samo su tu selektor i predsednik saveza, svi odlaze, a samo oni ostaju. Ako Srbija gleda budućnost, treba da gleda mladost i energiju. Vidić je završio jer su ga degradirali, Užice mu nije dalo podršku - rekao je Bogdanović.

Republika

Foto: Starsport

Dragan Džajić

 

Uoči meča sa Španijom, atmosfera oko reprezentacije Srbije je napeta, ali ostaje da se vidi kako će ovi izazovi uticati na ekipu u samoj utakmici. Navijači s nestrpljenjem očekuju ishod meča i nadaju se da će reprezentacija uspeti da se fokusira na igru i ostvari dobar rezultat.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading