NAVIJAČI, SPREMITE SE: Novo zlato stiže u Srbiju - Novak uskoro dolazi u srpsku prestonicu!

Autor: VLadimir Vorih

Sport

05.08.2024

11:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beograd će biti epicentar sveta...

NAVIJAČI, SPREMITE SE: Novo zlato stiže u Srbiju - Novak uskoro dolazi u srpsku prestonicu!

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Novak Đoković, najveći teniser svih vremena, ostvario je svoj najveći san osvojivši zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu. Ova pobeda predstavlja još jedan veliki uspeh u karijeri ovog izuzetnog sportiste.

Kako prenosi "Sportal" očekuje se da novi olimpisjki teniski šampion danas stigne u Srbiju privatnim avionom, a detalji o satnici dolaska i proslavi još uvek nisu poznati javnosti.

Novak Đoković je tokom Olimpijskih igara pružio izuzetne partije, pokazavši svoju neprikosnovenu veštinu i mentalnu snagu. Njegova posvećenost, upornost i neverovatna borbenost su bile ključne karakteristike koje su mu pomogle da ostvari ovaj izuzetan uspeh.

Navedenim ostvarenjem Đoković je stigao do "karijernog slema" i pridružio se Andreu Agasiju, Štefi Graf, Sereni Vilijams i Rafaelu Nadalu, jedinim teniserima koji su tokom svoje karijere uspevali da osvoje sve grend slem titule, kao i zlatnu olimpijsku medalju.

Dolazak Novaka Đokovića u Srbiju biće dočekan sa velikim oduševljenjem i ponosom. Ovaj izuzetni sportista već godinama unazad predstavlja simbol uspeha i izuzetnog dostignuća za svoju zemlju. Osvojivši zlatnu medalju na Olimpijskim igrama, Novak je još jednom potvrdio svoj status najboljeg tenisera svih vremena.

Republika

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Novo zlato uskoro stiže u Srbiju

 

Očekuje se da će doček Novaka Đokovića biti spektakularan, sa velikim brojem navijača i medija koji će poželeti da pozdrave ovog izuzetnog sportistu. Njegov povratak u Srbiju biće prilika da se još jednom proslavi njegov izuzetan uspeh i da se pokaže podrška i zahvalnost za sve što je učinio za srpski sport.

Da podsetimo, čestitke Novaku Đokoviću stižu sa svih strana, kako od sadašnjih tako i od bivših rivala. Među prvima su se javili Huan Martin del Potro, kao i brojne svetske sportske zvezde poput Nejmara, Zlatana Ibrahimovića, Dušana Vlahovića, Lebrona Džejmsa i Frančeska Totija.

Sva dešavanja s Olimpijskih igara u Parizu ekskluzivno pratite na portalu Republika.rs.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading