NAJBOLJI FUDBAL NA JOŠ DVA NOVA STADIONA U SRBIJI: Predsednik Vučić najavio lepe vesti

Autor:

Sport

05.09.2024

12:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprerezntacija i naši klubovi dobijaju još dve opcije za mečeve u Evropi.

NAJBOLJI FUDBAL NA JOŠ DVA NOVA STADIONA U SRBIJI: Predsednik Vučić najavio lepe vesti

Foto: Starsport

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas radove na izgradnji brze saobraćajnice Šabac–Loznica, ali se tim povodom dotakao i brojnih drugih tema. Sport je bio neizostavan, pogotovo u danu kada Srbija večeras igra protiv Španije na startu novog ciklusa u Ligi nacija.

Poslao je Vučić snažnu poruku svima koji smatraju da mogu da daju sebi za pravo da bojkotuju reprezentaciju zbog selektora, u ovom slučaju je to Dragan Stojković Piksi, pa otkrio da ne zna da li će gledati večerasšnji susret, koji se igra na Marakani od 20.45. Međutim, on je najavio i lepe vesti po srpski fudbal, a to je da će još dva potpuno nova stadiona van Beograda uskoro moći da ugoste reprezentaciju, ali i naše klubove na evropskoj sceni.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Stadion u Zaječaru

- Za koji dan stadioni u Loznici i u Zaječaru će dobiti dozvole za održavanje međunarodnih utakmica. Tako će neke od narednih utakmica reprezentacija moći da igra u Leskovcu (Srbija igrala protiv Bugarske odlučujući meč za odlazak na EVRO 2024), Loznici i Zaječaru - rekao je Vučić.

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

Možda ponovo na njemu: Zvezda na stadionu Lagator

Jedna od glavnih tema ovih dana su smene u Fudbalskom savezu Srbije, pa se Vučić dotakao i toga, ali i drugih sportova.

- Biće mnogo promena u fudbalskoj organizaciji, mnogo promena i u rukometnoj, ali i drugim savezima, od veslačkog do mnogih drugih. Mi u pojedinim sportovima 20 godina ne možemo da se oporavimo od sopstvenih svađa i borbe za novac - dodao je predsednik Srbije.

Na kraju izjavio je da mu ostalo da položi još sedam ispita kako bi imao visoku stručnu spremu za košarkaškog trenera.

- Verujem da ću to da završim do decembra-januara. Večeras ću prvi put na treningu košarkaškog kluba Loznnica trenirati juniore. Glavni trener će da me pusti da probam desetak minita da ih vodim - zaključio je Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading