JOVANOVIĆ NAJBOLJI U SRBIJI, A NEMA SNAGE DA POTRČI: Naš sudija pao na UEFA testu

Autor:

Sport

05.09.2024

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada su sudijske institucije na potezu da vide šta će sa njim.

JOVANOVIĆ NAJBOLJI U SRBIJI, A NEMA SNAGE DA POTRČI: Naš sudija pao na UEFA testu

Foto: www.profimedia.rs

Najbolji srpski sudija Srđan Jovanović, pred start nove sezone, pao je na UEFA testu! Kako prenosi Tanjug, Jovanović nije prošao fizičke testove koje je sprovela UEFA.

Ovih dana se vrše analize i provere u UEFA, kako bi se utvrdilo znanje i sposobnost sudija za licenciranje i nastavak arbitražnog rada, a jedan od najboljih srpskih sudija nije u najboljoj formi.

Jovanović se tokom prošle sezone nekoliko puta našao na udaru javnosti zbog pojedinih odluka na mečevima Superlige, izostavljen je i sa spiska sudija koji su delili pravdu na Evropskom prvenstvu, pa je sada pod upitnikom nastavak njegove karijere, tačnije da li će suditi evropske mečeve ove sezone.

Podsetimo, Jovanović se prošle, kao i prethodnih godina, nalazio više puta na meti kritika. Međutim, kako je slovio za našeg najboljeg arbitra, njemu je dodeljivano da sudi najznačajnije utakmice, odnosno večite derbije. Onda su na njega kukali i Zvezda i Partizan, pa je sve manje dobijao šansu. Pogotovo što su se kritike odnosile i na druge sustrete koje je večiti rival igrao u Superligi.

Republika

Foto: Starsport

Kritikovali ga i Zvezda i Partizan: Srđan Jovanović

- Crvena zvezda je zgrožena režijom meča između Partizana i Radnika u Surdulici, koju je direktno sproveo Srđan Jovanović iz VAR sobe. Tražimo od Fudbalskog saveza Srbije da se tom sudiji, koji je obrukao srpski fudbal nedavno i u Evropi, potpuno zabrani pristup svim utakmicama Crvene zvezde i Partizana, jer je po ko zna koji put direktno uticao na to da Partizan, pobedi i ciljano im pomogao. Često je to činio i u direktnim okršajima sa Crvenom zvezdom, a sada mora da im pomaže i u mečevima sa poslednjeplasiranim ekipama na tabeli. Kad god ima priliku on svojim odlukama utiče na neregularnost takmičenja i svojim odlukama direktno doprinosi pobedama Partizana. Njegovoj bahatosti i bezobrazluku neće biti kraja sve dok čelni ljudi FSS ne donesu konkretnu odluku. Za dobrobit srpskog fudbala taj čovek se mora skloniti iz srpskog fudbala - bila je samo jedna od poruka protiv Jovanovića sa Marakane.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading