NAVIJAČU SE BORE ZA ŽIVOT POSLE TUČE U LOZNICI: Sukob delija i grobara nastao zbog grafita?

Autor:

Sport

05.09.2024

11:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo koliko je huligana uhapšeno zbog tuče.

NAVIJAČU SE BORE ZA ŽIVOT POSLE TUČE U LOZNICI: Sukob delija i grobara nastao zbog grafita?

Foto: Tanjug/Marko Đoković

U Loznici se sinoć dogodila masovna tuča između pripadnika dve suparničke navijačke grupe, pri čemu je teško povređen 25-godišnji M. G. Prema saopštenju MUP Šabac, za sada je uhapšena jedna osoba, a M. G. je zbog težine povreda hitno prevezen u Beograd gde se lekari bore za njegov život.

Incident je navodno izbio zbog sukoba oko grafita, a spekuliše se da su u pitanju navijači Partizana i Crvene zvezde. Detalji o sukobu grobara i delija još uvek nisu potpuno jasni, ali je očigledno da je situacija eskalirala do te mere da je jedna osoba teško povređena.

Republika

Foto: prinscreen/Twitter

Navijači u tuči

Nadležni organi su odmah reagovali na ovaj incident i uhapsili jednu osobu u vezi sa tučom. Istraga je u toku, a javnost sa nestrpljenjem očekuje dalji razvoj događaja i informacije o eventualnim dodatnim hapšenjima ili merama koje će biti preduzete kako bi se sprečili slični incidenti u budućnosti.


Sukobi između navijačkih grupa nisu retkost u Srbiji, a ovaj slučaj još jednom ukazuje na ozbiljnost problema koji proizilazi iz rivalstva između navijačkih grupa. Pitanje bezbednosti na sportskim događajima i oko stadiona ponovo je tema koja se nameće kao izuzetno važna za rešavanje u skorijoj budućnosti.

Ovaj incident je izazvao veliku pažnju javnosti, kako ljubitelja sporta, tako i šire društvene zajednice. Mnogi se nadaju da će nadležni organi uspeti da efikasno reše ovaj slučaj i da će se preduzeti mere kako bi se sprečili slični nemili događaji u budućnosti.

Sukobi između navijačkih grupa predstavljaju ozbiljan društveni problem za koji je potrebno pronaći efikasna rešenja. Nadamo se da će nadležni organi uspeti da identifikuju sve učesnike u ovom incidentu i da će preduzeti mere kako bi se sprečili slični događaji u budućnosti. Takođe, želimo brz oporavak povređenom M. G. i nadamo se da će ovaj incident poslužiti kao podsticaj za preduzimanje konkretnih koraka ka rešavanju problema nasilja među navijačima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading