EKSKLUZIVNO ZA REPUBLIKU! Oglasio se Šurbatović i udario na Piksija - BUKTI RAT!

Autor:

Sport

03.09.2024

19:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemiri u FSS-u.

EKSKLUZIVNO ZA REPUBLIKU! Oglasio se Šurbatović i udario na Piksija - BUKTI RAT!

Foto: fss.rs

Fudbalski savez Srbije (FSS) suočava se sa velikim promenama nakon nedavne smene ključnih ljudi na vrhu organizacije. Veliki potresi su uzdrmali srpski fudbal, a Jovan Šurbatović, doskorašnji generalni sekretar, i Miroslav Tanjga, sportski direktor reprezentacije, više nisu na svojim funkcijama.

Šurbatović se oglasio i naveo da ga je posebno  razočarala odluka Izvršnog odbora da se selektoru Draganu Stojkoviću produži ugovor i pruži podrška, umesto da se donese odluka o smeni nakon neuspeha na turniru u Nemačkoj. 

Republika

Foto: Fudbalski savez Srbije

A nekada su bili u ljubavi: Dragan Stojković Piksi i Jovan Šurbatović

- Posle jučerašnje sednice IO i razgovora sa predsednikom Džajićem doneli smo zajedničku odluku o sporazumnom raskidu saradnje. Razlozi su brojni i ne datiraju od juče. Već neko vreme duboko se ne slažem sa politikom vođenja saveza, odsustvom odgovornosti za neuspehe i ne reagovanjem na brojne anomalije i neregularnosti. Posebno sam bio poražen odlukom IO da se selektoru produži ugovor i pruži podrška, umesto logične smene nakon još jednog debakla u Nemačkoj.  Upravo završeni poslovi na velikim projektima koje sam vodio i brojne obaveze prema UEFA i FIFA razlog su što to upravo sada činim. S obzirom na trenutnu atmosferu u timu i predstojeće važne utakmice u Ligi Nacija, narednih dana neću davati izjave.  Odmah nakon toga biću na raspolaganju medijima da otvoreno i bez pardona razgovaramo o svim aktuelnim temama. FSS i reprezentaciji želim uspeh u predstojećim takmičenjima, a zaposlenima, fudbalskim radnicima i saradnicima se zahvaljujem na saradnji - izjavio je Prof. dr Jovan Šurbatović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading