PAVLOVIĆ ODUŠEVLJEN GOLOM PROTIV RIMLJANA! Imao je šta da PORUČI nesuđenom klubu!

Autor:

Sport

01.09.2024

23:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski reprezentativac postigao prvenac u novom dresu.

PAVLOVIĆ ODUŠEVLJEN GOLOM PROTIV RIMLJANA! Imao je šta da PORUČI nesuđenom klubu!

Foto: Profimedia

Fudbaleri Milana nisu uspeli da pobede Lacio u meču trećeg kola Serije A u subotu uveče. Meč je završen nerešeno 2:2, a navijačima roso-nera se od samog starta na pravi način predstavio Strahinja Pavlović.

Pre nekoliko godina srpski reprezentativac je trebalo da ode upravo u Lacio, ali je taj posao propao, jer mu je rimski klub „pakovao“ slučaj sa zdravstvenim problemima.

Rimljani su nudili Partizanu, tadašnjem Strahinjinom klubu, pet i po miliona evra i ugovor na pet godina, a onda su Italijani hteli da prođu jeftinije i namontiraju da Pavlovićeva fizička sprema i zdravlje nisu na tako zavidnom nivou. Nije prošlo dugo, pa je srpski igrač preko Monaka, Briža, Bazela i Salcburga došao do Milana za 18 miliona evra.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @pavlovic_strahinja3

 

Sudbina je htela da u subotu zatrese mrežu baš Laciju u osmom minutu susreta posle prekida. Nije imao sreće da njegova ekipa na kraju pobedi, jer su Kasteljanos i Dija u 62. i 66. minutu preokrenuli rezultat, pa je Leao u 72. minutu postavio konačnih 2:2.

- Nije rezultat koji smo hteli, ali i dalje nastavljamo da se borimo i radimo jako da bismo postigli svoje ciljeve - poručio je Pavlović posle Lacija.

Na San Siro u narednom kolu dolazi Venecija, dok će nebesko-plavi na Olimpiku ugostiti ekipu Verone.

Podsetimo da će Milan ove sezone igrati protiv Crvene zvezde na svom terenu, u okviru novog formata takmičenja u Ligi šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading