KAKO ZVEZDA DA SE ODBRANI OD OVOG?! Barsa NEMILOSRDNO brojala do SEDAM u prvenstvu!

Autor:

Sport

31.08.2024

19:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Efekat Hansi Flik

KAKO ZVEZDA DA SE ODBRANI OD OVOG?! Barsa NEMILOSRDNO brojala do SEDAM u prvenstvu!

Foto: Starsport

Fudbaleri Barselone su u 4. rundi španske La Lige demonstrirali silu protiv Real Valjadolida ovog popodneva isprativši ih kući sa sedam golova u mreži.

Ova ubedljiva pobeda omogućila je Kataloncima da zadrže maksimalan učinak na početku španskog šampionata i preko potrebno samopouzdanje na startu Flikovog mandata u Španiji. Brazilski fudbaler Rafinja istakao se kao ključni igrač ovog meča, postigavši čak tri gola u 20, 64. i 72. minutu, dok je istovremeno zabeležio i dve asistencije. Njegova igra je doživela preporod nakon dolaska novog trenera, Hansija Flika.

Osim Rafinjinih golova, i ostali igrači Barselone su se istakli u ovom meču. Robert Levandovski je postigao gol u 24. minutu i imao asistenciju, dok su po dva ključna dodavanja zabeležili Lamin Jamal i Pau Kubarsi. Žil Kunde je takođe bio strelac, postigavši gol u 47. minutu, dok su Dani Olmo i Feran Tores doprineli potpunom debaklu ekipe Valjadolida postigavši golove u 83. i 85. minutu. Barsa je tako na učinku od maksimalnih 12 bodova posle četiri kola i zauzima prvu poziciju.

Podsetimo, od prekjuče je poznato da će Barselona ove jeseni doći na stadion "Rajko Mitić", a jutros je izašla i informacija da će se to dogoditi 6. novembra. Zvezdaši se uzdaju u "Pavkovdan", budući da je tog datuma Pavkov srušio Liverpul, ali ako u naredna dva meseca Barsa zadrži ovakvu formu, biće sve samo ne lako protiv španskog giganta.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading