UŽASNO! FUDBALER NAVODNO ZLOSTAVLJAO SUPRUGU! Preti mu zatvorska kazna

Autor:

Sport

24.08.2024

13:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kopunekova supruga je hrabro istupila i optužila fudbalera za zlostavljanje.

UŽASNO! FUDBALER NAVODNO ZLOSTAVLJAO SUPRUGU! Preti mu zatvorska kazna

Foto: Instagram.com/printscreen

Kamil Kopunek, nekadašnji junak slovačkog fudbala, danas se suočava s optužbama za zlostavljanje svoje supruge, što je za mnoge ljubitelje fudbala šokantna promena u životu nekadašnjeg reprezentativca.

Kamil Kopunek je svoje ime zauvek upisao u istoriju slovačkog fudbala kada je postigao gol koji je doneo prolazak reprezentacije u osminu finala Svetskog prvenstva u Južnoj Africi. Njegov herojski čin bio je proslavljen širom zemlje, a Kopunek je tada bio simbol ponosa i uspeha slovačkog fudbala.

Međutim, iza kulisa se odvijala drama. Brak između Kamila i Dominike, koji je sklopljen ubrzo nakon Svetskog prvenstva, nije bio idiličan. Odnosi između supružnika su se postepeno pogoršavali, a kulminacija je nastupila kada je Dominika podnela tužbu protiv svog supruga zbog navodnog zlostavljanja.

Kopunekova supruga je hrabro istupila i optužila fudbalera za zlostavljanje, što je dovelo do hapšenja bivšeg reprezentativca. Iako je proveo jedan dan u pritvoru, nedostatak dokaza doveo je do njegovog puštanja na slobodu. Međutim, istraga je nastavljena, a tužilac je nedavno obelodanio da je podignuta optužnica za krivično delo zlostavljanja.

Ukoliko bude proglašen krivim, Kamil Kopunek se suočava sa ozbiljnom kaznom od sedam do čak 15 godina zatvora. Sam fudbaler je više puta negirao optužbe svoje supruge, ali sudski postupak je i dalje u toku, ostavljajući javnost u neizvesnosti oko ishoda ovog tragičnog slučaja.

Kamil Kopunek, čiji je životni put bio obeležen usponima i padovima, danas se nalazi na raskrsnici, suočen sa ozbiljnim optužbama koje bi mogle zauvek promeniti tok njegovog života.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading